שתף קטע נבחר

בקרוב: המכונית האלחוטית

בזמן שהטלפונים לא מפסיקים להתחדש, נותרו הדיבוריות לרכב הרחק מאחור. מערכות אלחוטיות חדשות חוסכות את החלפת הדיבורית עם כל החלפת מכשיר

העולם הסלולרי, כידוע, לא מפסיק להשתנות. כל העת מופיעים מכשירים עם מצלמות משוכללות יותר, מסכים צבעוניים מרשימים יותר ומידות זעירות יותר. רק למקום אחד – המכונית, שבה רבים מאיתנו מבלים כמה שעות ביום – הקידמה הסלולרית עוד לא ממש הגיעה.

 

אפשר לדבר בהתלהבות על מצלמות סלולריות עתירות מגה-פיקסלים, על יישומי דור שלישי ושבבים מהירים – אבל כדי שנוכל לדבר בטלפון החדיש שלנו גם מהאוטו אנחנו עדיין נאלצים לקדוח חורים ברכב, להעביר חוטים, ולהזיע לא מעט בדרך להתקנת הדיבורית המיוחלת.

 

האילוץ הזה מעצבן עוד יותר כשלוקחים בחשבון שהדיבורית שזה עתה התקנו תהיה חסרת תועלת ברגע שנחליף מכשיר. לא רק הנהגים מתוסכלים מהמצב הזה. גם יצרני הרכב לא מאושרים מכך. חלקם גם עושים משהו כדי להקל עלינו. פולקסווגן לדוגמה. כבר בתחילת השנה הודיעה יצרנית הרכב, כי מכונית ה"פאסאט" החדשה שלה תכלול דיבורית אלחוטית מובנית של נוקיה. הדיבורית נעזרת בטכנולוגיית בלוטות' בשם Access SIM, ומתאימה למכשירים של רוב היצרנים.

 

גם מוטורולה וסמסונג

 

בפתרון הזה נהנה המשתמש מכל היתרונות של טלפון לרכב – כולל אנטנה חיצונית, איכות קול מצוינת והפעלה נוחה בזמן נהיגה. המערכת ניתנת להפעלה בעזרת מקלדת חיצונית, לחצני בקרה על ההגה או חיוג קולי. היא גם מאפשרת לנהג לעבור על פרטי אנשי הקשר המשודרים מהטלפון הנייד. ברגע שיוצאים מהמכונית מצב קבלת השיחה בדיבורית מנוטרל.

 

ב-מ-וו, מצידה, מציעה לנהגים מערכת של מוטורולה, הפועלת אף היא באמצעות טכנולוגיית בלוטות' אלחוטית. אחרי החיבור הראשוני יוצרת המערכת קשר אלחוטי בין הרכב לבין הטלפון. מערכת התקשורת מתחברת באופן אלחוטי ו"שקוף" לטלפון, ומעדכנת את ספר הטלפונים במכונית בכל פעם שהנהג נכנס לרכב. הנהג יכול לערוך שיחות ולדפדף בספר הכתובות בעזרת הכפתורים שעל ההגה או בעזרת טכנולוגיית זיהוי דיבור, שמחייגת לפי שם או מספר. השיחה עצמה מושמעת דרך מערכת האודיו של המכונית. מערכת הבקרה של מוטורולה גם מקשרת בין הנהג לבין שירותי חירום או גרר. בזמן תאונה, המערכת משדרת למוקד החירום את נקודת הציון המדויקת שבה נמצאת המכונית – והאמבולנס יוצא לעברה.

 

גם סמסונג מחזרת אחר לקוחות ב-מ-וו: באחרונה הודיעה החברה, כי תציע לבעלי מכוניות היוקרה מסידרה 5 מכשירי SGH i-300. הטלפון, המצויד בדיסק קשיח בגודל שלושה גיגהבייט ושם דגש על מוזיקה, יקושר למערכת האלקטרונית האחראית על הבידור ברכב. הנהגים יוכלו להאזין לשירים השמורים בזיכרון הטלפון דרך מערכת ההגברה של הרכב ולשלוט על המכשיר בעזרת בקרי האודיו של המכונית. סמסונג משתפת פעולה גם עם יצרנית הרכב אודי, כדי לפתח מערכת שתאפשר לנהגים לשמוע מוזיקה מטלפון תומך BlueTooth, דרך מערכת הקול של המכונית.

 

שילוב במערכות האודיו

 

אבל דיבור נוח במהלך נהיגה הוא לא רק נחלתם של מי שיכולים להרשות לעצמם מכונית יוקרה, למרות הפיתוי שמציעה דיבורית מובנית שכזו. בשוק אפשר למצוא מערכות זולות יותר, כמו Rhythm N' Blue של Parrot – יצרן מערכות בלוטות' לרכב. מדובר במערכת אודיו לרכב, שמתפקדת גם כדיבורית לטלפונים תומכי בלוטות'. המערכת משלבת מקלט רדיו, נגן תקליטורים ו-MP3 – ומסוגלת לתקשר כמעט עם כל טלפון תומך בלוטות' שקיים בשוק.

 

מערכת האודיו מתפקדת כדיבורית לכל דבר: אפשר להתקשר, לקבל שיחות ולגשת לספר הטלפונים בלי להוריד את הידיים מההגה, בעזרת טכנולוגיית זיהוי הקול של החברה. ברגע שנכנסת שיחה, המוזיקה מושתקת אוטומטית ומספרו של המתקשר מוצג על-גבי מסך המקלט. את בן-שיחכם תוכלו לשמוע היטב באמצעות הרמקולים של הרכב. הכפתורים שעל הפאנל, המשמשים לחיוג ולמשלוח הודעות SMS, משמשים גם לדילוג בין תחנות הרדיו. מכיוון שהתקשורת מבוססת על BlueTooth, לא משנה היכן תניחו את הטלפון (כל עוד הוא ברכב, כמובן).

 

ספר הטלפונים ומידע אישי אחר מסונכרן בקלות עם הזיכרון של המכשיר, ואלה מאפשרים לנהג לגשת במהירות לרשימות ולבצע שיחות. עבור מי שלא ששים להחליף את מערכת הסטריאו המקורית של הרכב, קיים מבחר לא קטן של דיבוריות בסיסיות עבור טלפונים המצויידים בשבב BlueTooth. אלו לא דורשות שום התקנה, ומתחברות לשקע המצת או משתמשות בסוללות רגילות לצורך הפעולה. איכות הקול נמוכה אמנם מזו שמספקות הדיבוריות המובנות, אבל זה בטח יותר זול מלקנות ב-מ-וו חדשה.

 

טלוויזיה בטעם של פעם

 

גיגה (Giga), המוכרת כיצרנית לוחות-אם למחשבים, מתכוונת להצטרף בקרוב למשפחת הסלולר. הטלפונים הראשונים מבית ג'יגה יגיעו לשוק ככל הנראה לקראת סוף השנה. הם מצוידים בגירסה האחרונה של מערכת ההפעלה Mobile Windows למחשבי כף-יד, בתקשורת WiFi מובנית, בבלוטות' – וגם בטלוויזיה. אולם בעוד יצרניות אחרות מתפארות בטלוויזיה דיגיטלית על בסיס הדור השלישי או תשתיות שידור דיגיטליות ייעודיות (כמו DVB-H),  

 

גיגה מסתפקת בטלוויזיה של פעם: מקלט הפועל בשיטה האנלוגית הישנה והטובה. כדי לצפות בטלוויזיה או לשמוע רדיו, יש לחבר למכשיר את האוזניות, שמשמשות גם כאנטנה. ומה חוץ מזה? לא משהו יוצא-דופן: הרבה זיכרון, מצלמה, רמקולים סטריאופוניים – ובאחד הדגמים תוכלו למצוא אפילו מקלדת מלאה. הדגמים לא קומפקטיים במיוחד ומכוונים יותר ל"בוגרי" מחשבי כף-היד מאשר למשדרג הסלולר הטיפוסי. 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לדבר גם מהרכב. דיבורית בפולקסווגן (אילוסטרציה)
לדבר גם מהרכב. דיבורית בפולקסווגן (אילוסטרציה)
הטלפונים של גיגה
הטלפונים של גיגה
מומלצים