ירדן בר כוכבא מצטרפת ל"ראש גדול"
העונה החדשה של הסדרה לילדים בלווין תעלה ב-1.1, בדיוק מול "השמיניה" של HOT
"ראש גדול", סדרת הילדים של yes, חוזרת ב-1 בינואר לעונה שניה. גם בעונה הקרובה תשודר הסדרה בימים א' עד ה', בשעות בהן משודרת המקבילה שלה בכבלים, "השמיניה".
התחרות בין הסדרות היא בעיקר תדמיתית, מאחר והן מועלות על ידי ספקי תוכן שונים – HOT ("השמיניה") ו- yes ("ראש גדול"). הן גם פונות לקהלים שונים: "השמיניה" פונה לנוער, כשגילאי השחקנים בקאסט נעים בין גילאי 20 עד 25 והתכנים עוסקים בין היתר ברומנים וביחסים בוגרים יותר בין הדמויות. השחקנים ב"ראש גדול", סדרה הפונה במובהק לילדים, הם בני 12 עד 17, והתכנים מאופקים והולמים את גילאי קהל היעד. שתי הסדרות משודרות מדי יום ב-14:30 עם סיום הלימודים, ומאוחר יותר בשידור נוסף ב-19:00. מערכה דומה נרשמה גם בין "השיר שלנו" של yes ו"טלנובלה בע"מ" של HOT.
אל הצוות הוותיק שכולל בין היתר את איציק כהן, אדם הירש, נטע הבר ולימור גולדשטיין, מצטרפים בעונה הקרובה שחקנים נוספים, כשהבולטת בהן היא ירדן בר-כוכבא. העונה הראשונה עקבה אחר חבורת ילדים על רקע תחרות יזמים צעירים בבית ספרם. מרכז העלילה בעונה השניה הוא סכסוך בין שתי קבוצות נערים על רקע מאבקי שליטה בצריף נטוש, מתווספים אליהם גירושים של הורי אחת מהתלמידות ותופעות מאגיה וטלפתיה.
העונה הראשונה של "ראש גדול" הסתיימה בפברואר השנה, אז הזמינה yes עונה נוספת, וכעת מתקיימים מגעים לעונה שלישית. רייטינג הפיפל-מיטר של הסדרה גדל פי חמש במהלך העונה הראשונה, שמנתה 50 פרקים. הפרק האחרון נצפה בקרב 3 אחוזים ממשקי הבית היהודים (ובקרב כ- 11 אחוז ממנויי yes), בין היתר בעקבות מעבר הסדרה מערוץ "יס סבבה" לערוץ הילדים של yes (באפיק 46). עלות כל פרק עומדת על כ-40 אלף דולר. התסריטאי הראשי הוא גל פרידמן ("אהבה מעבר לפינה"), ואילו אהרון קפלן מופקד על הבימוי.