שתף קטע נבחר

הקהל בחר: מורן בחוץ

מיכל אמדורסקי עצבנה, אונה השתובבה, מורן אביטל איכזבה וג'ורג' אטלן שיחק אותה. מירב קריסטל ממשיכה לעקוב אחרי "נולד לרקוד"

 

מיכל אמדורסקי חזרה. באמת שלא התגעגענו. למרות שחילצה רק שלושה משפטים וקצת לאורך כל התכנית, היו שלושתם מעצבנים במיוחד, שהרי היא לא יכולה אחרת. באחד מרגעי השיא של התכנית התווכחו היא ודוד דביר בסוגיה כבדת המשקל: האם ניתן לבצע פוינט עם נעלי ספורט. דביר קטל אותה בנחרצות, היא בתגובה חשפה מגפיים שכאילו נוצקו באש הגיהינום מרוב ארגמניות ושפיציות. צביקה מצדו הוריד נעליים ובטוחני שאף ג'וק אולפן לא חש בטוח באותם רגעים מצמררי גו.

 

אונה הולברוק, ברגיל השופטת הכי שקולה בפאנל, עישנה כמה דברים טובים/קנתה כמה זוגות חדשים של חותלות בשלל צבעים לפני הצילומים, אחרת כיצד ניתן להסביר את פרץ האנרגיה השובבית שפקד אותה הפעם? את דקלה דמתי ואמיר קרלין, שהגרילו רוקנ'רול בריקוד הזוגי, היא הפחידה בהפוך-על-הפוך חדשני: "ציפיתי לזה ולזה (מבט מאוכזב) והיה הכל (חיוך)!" להיפ-הופ של לירן זכריה ואלמוג בן חורין היא הריעה בהו הו הו של סנטה קלאוס. כהוכחה סופית לערפול החושים בו טבלה, הצהירה שמורן, פקידת הקבלה שהודחה, היא אחת מרקדניות הג'ז הטובות בארץ.

 

אבל מורן אביטל לא עברה את מבחן הקהל. היא לא הרשימה בדואט עם מתן דסקל הגבעולי וגם לא בסולו. נשמע היה שאונה מחמיאה לה כדי לרכך את המכה. עידו תדמור, בהיותו משולל כל רוע ומלא באנושיות להתפקע, הריע לה גם הוא, אך ללא הועיל. אני לא דואגת לה. היא קיבלה חשיפה, היא כבר עובדת ורוקדת בסטודיו B והיא בקבלה, כמו מדונה. כל הנתונים שם, היא רק צריכה לשחק בהם לטובתה.

 

בקרוב: ים של דמעות

 

העוזב השני - אדם רייבי, אמנם לא תפקד הפעם כמו שצריך, אולם אין ספק שהסולו שלו היה מושקע יותר מזה של דמתי וטוב טכנית הרבה יותר מהמנדי מור של דנה פרידר. נראה ששתי האחרונות ניצלו בשל המראה ולא בזכות הביצוע, שהחוויר בבינוניותו. אבל לאלה החרדים לתדמית המקצוע, הסירו דאגה מלבכם: הלוק לא יחזיק בשלבים מתקדמים יותר. כדי להתקדם מעלה יש צורך בכשרון ורזומה גדוש יזע, שיכונים ודמעות.

 

המקרה של אלמוג בן חורין הוא חריג: אלמוג לא הבריק בהיפ-הופ, אבל אף אחד לא שם לב לכך, אולי בגלל החיוך המושלם, אולי משום שנוכחותה של לירן זכריה לצדו האירה גם אותו בחדווה אנרגטית שהציתה אש ברחבה, אש בצורת אצבע משולשת מול דוד דביר שפקפק ביכולותיה לנוכח שמנמכותה. לירן עשתה את הבלתי יאומן: היא רקדה מעולה וגרמה לאלמוג להיבלע בצילה. כל הכבוד לירן. את פיינליסטית.

 

מושלמים נוספים היו כחלון והסינית, שאת שמה צביקה הדר התעקש לעברת לשמרית. כחלון צריך להישמר שלא לשעמם מרוב שהוא טוב ונטול פגמים. מושלמים קצת פחות היו מאיה אמיתי ובן זוגה (שהשם שנתנו לו הוריו נגנז והוחלף בהרשל'ה), שנגעו בבנאלי אבל הצליחו לחמוק מגזר דין האס אם אסים.

 

ולסיום, אתנחתת ה-הוציאו את המטפחות: בשבוע שעבר היה זה צביקה הדר שחשף צמד רגליים חטובות בטייטס, כשהוא נתון בזרועותיו המפוסלות של עידו תדמור. הפעם הושב לחזית ג'ורג' אטלן, 60+, רקדן חובב. קטע הריקוד שמִרכז את הזרקורים אליו נגע ללב, אם כי נראה שצביקה הדר טמן ידו בכוריאוגרפיה, אחרת איך ניתן להסביר את סבב הצ'פחות הריטואלי על בטנו של מר אטלן, שכמה שהוא חביב ככה הכרס שלו לא?

 

התחרות על נישת הביזאר קשה מתמיד בעולם שמכיל את דודו טופז ואודטה, ובשבוע בו הזוכה המאושרת של "ח"כ נולד", פנינה רוזנבלום, מהדסת במסדרונות הפרלמנט בוורוד בזוקה, הדבר באמת לא פשוט, אבל תנו כבוד לקפלים: לירן זכריה רזתה כי אצלה בטן זה NO NO ואילו אטלן עושה ממנה שואו. אז נכון שהוא לא מתחרה, אבל האם אשה בגילו, או בכל גיל, היתה מורשית לנענע ככה את השומנים בלייב? היה בידור.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אביטל. לא הרשימה
אביטל. לא הרשימה
מומלצים