שתף קטע נבחר

בלי טסט, בלי ביטוח, בלי רישיון

בבדיקה שגרתית של המשטרה נתפס נהג משאית עם רישום פלילי, ללא טסט, בלי רישיון נהיגה מתאים וללא ביטוח. המשטרה: "מדובר בפושע שלוקח את החוק לידיים"

בבדיקה שגרתית של משטרת התנועה הארצית במרחב שפלה נתפס נהג משאית יוצא דופן. כאשר בדקו השוטרים את הנהג ורכבו, סמוך לצומת בילו, גילו כי אין לרכב רישוי שנתי (טסט), ביטוח מתאים וכי לנהג אין רישיון נהיגה נדרש. ולאחר בדיקה נוספת הסתבר כי לנהג יש הרשעות תעבורה קודמות ורישום פלילי. רב פקד שי מזרחי ממשטרת התנועה: "מדובר בסוג של פושע שלוקח את החוק לידיים".

 

נהג המשאית, תושב קריית עקרון, החזיק ברישיון נהיגה לרכב פרטי בלבד, עד ארבעה טון. בנוסף, למשאית בה נהג לא היה רישיון שנתי וביטוח. במהלך הביקורת נדהמו השוטרים לגלות כי בעבר הורדה המשאית מהכביש וכי גם כעת יש בה ליקויים בטיחותיים שאינם מאפשרים המשך נסיעה. הנהג קיבל זימון לבית המשפט והמשאית נגררה מהמקום.

 

רפ"ק מזרחי, אמר ל-ynet כי "מדובר בעבריין שלוקח את החוק לידיים, תוך שהוא לא מתייחס לליקויים בטיחותיים ברכבו. הוא פשוט עשה דין לעצמו ללא חשש, תוך סיכון עצמי וסיכון משתמשים נוספים בדרך".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
משאית (אילוסטרציה)
משאית (אילוסטרציה)
צילום: צפריר אביוב
מומלצים