צעיר ניסה להתאבד בתוך "דיזנגוף סנטר"
הצעיר האלמוני יצא מחנות סכינים, התיישב במסדרון ליד חנות "למטייל", וחתך את ידיו ואת צווארו. צוות מד"א שהוזעק למקום פינה אותו לבית החולים "איכילוב" בעיר
צעיר בשנות העשרים לחייו ניסה להתאבד הבוקר (יום ד') ב"דיזנגוף סנטר", כאשר חתך את עצמו עם סכין בין חנות לסכינים לבין חנות "למטייל". הצעיר, שזהותו אינה ידועה עדיין, הועבר לטיפול בבית החולים "איכילוב" בעיר.
סמוך לשעה 11:30 בבוקר התקבלה במשטרה הודעה על אדם שמנסה להתאבד בקומה השנייה בדיזנגוף סנטר. צוותי רפואת חירום ומשטרה הגיעו למקום וטיפלו בצעיר, שחתך את עצמו בצוואר ובידייים.
תום, צעיר שהיה עד למתרחש, סיפר ל-ynet: "ראיתי את האיש יוצא מחנות הסכינים והולך בשביל. לפתע הוא התיישב על הרצפה והתחיל לחתוך את עצמו ביד ובצוואר, החתך היה די גדול אבל הוא לא הצליח להגיע לעורק הראשי. מיד קראנו לעזרה, לאנשים שיעזרו לו, אני אפילו נתתי לו סיגריה. הוא נשכב על הרצפה".
עובדים מחנות "למטייל" סיפרו כי ניגשו למקום עם תיק עזרה ראשונה בידיהם מייד לאחר ששמעו את הצעקות. "יצאתי החוצה וראיתי אותו יושב נינוח. מייד הזעקתי את המשטרה", סיפר בעל חנות הסכינים.
מנהל "למטייל", קובי צביאלי, סיפר שהצעיר נראה כפועל זר. לדבריו, "הוא היה במסדרון חיצוני מאחורי המחסן. אני ועובד נוסף ניסינו להגיע אליו, ניידת רפואה ומאבטחי הסנטר הגיעו וטיפלו בבחור. זה לא אירע באמצע החנות".