013 ברק מקימה רשת תקשורת ל"יד שרה"
013 ברק מרכזת את פרויקט הקמת רשת התקשורת הארצית של אגודת "יד שרה", שימומן ברובו מתרומות של חברות מיחשוב ותקשורת. במסגרת הפרויקט מקימה ברק 013 רשת IPVPN פרטית לכ-60 סניפי האגודה, חברת אלקטל תורמת 60 נתבים, חברת נטקום מבצעת את האינטגרציה, ואילו החברות ECI ואלווריון מעבירות ציוד תקשורת.
הפרויקט יחבר אונליין בין סניפי האגודה למטה בירושלים, ויאפשר ניהול יעיל של מלאי הציוד הרפואי. "בעזרת הרשת החדשה נוכל להפנות פונים לסניפים מסוימים כדי לקבל ציוד רפואי מיוחד, ולעמוד על היקפי ההשאלה בכל סניף", אומר מנהל אגף ההשאלה ב"יד שרה" פנחס וייל.
"אנו גאים לרכז את הפרויקט, וגאים בכך שסייענו לגבש קבוצת חברות מובילה שנרתמה ברוח התנדבות יוצאת דופן", מכריז דניאל ספיר, סמנכ"ל מכירות ב-013 ברק. "זאת על-מנת שהאגודה תוכל ליהנות מתשתיות התקשורת המתקדמות ביותר". מנכ"לית "יד שרה" יהודית אינטרקט הוסיפה כי "הרשת החדשה היא שלב נוסף בהתמקצעות שלנו ובשיפור השירות ללקוח. המעבר לא היה יכול להתבצע ללא המעורבות של המגזר העסקי, ואנו מודים לחברות על תרומתן החשובה לקהילה".