זמן פציעות
ליאונרדו דיקפריו עיקם את הרגל או משהו באמצע צילומים במוזמביק, ישר הביאו אותו לבית חולים ומשם הטיסו אותו לבית חולים אחר. אייטם מדיציני
רוצים דם? בבקשה. ליאונרדו דיקפריו הוטס מלוקיישן הצילומים במוזמביק לטיפול רפואי בדרום-אפריקה השכנה, כך אמר אתמול (שבת) נציג רשמי של בית החולים. הוא גם סיפר לרוייטרס שהכוכב זוכה האוסקר הגיע יום קודם לכן לבית חולים בנלספרויט, עם פמליה גדולה של שומרי ראש. הוא התייעץ עם הרופאים ושעתיים לאחר מכן עזב, כנראה כדי לעלות על הטיסה למוזמביק.
דיקפריו נפצע במהלך הצילומים לסרטו החדש "The Blooding Diamond" וכעת הוא סובל מ"פציעת רגל מינורית". הפציעה המינורית לא הפריעה לו לחזור לסט ולהמשיך לגלם את שכיר חרב דרום אפריקני שביחד עם דייג מקומי מנסים לשים יד על יהלום וורוד ונדיר שישנה את חיי שניהם.
מי שמן הסתם תחבוש את פצעיו של דיקפריו היא כנראה האחות הרחמניה בר רפאלי, שכבר הספיקה להדק את היחסים עם הטיטאניק הצעיר עד לכדי סוף שבוע רומנטי בפריז, הליכות רומנטיות על מזח כל שהוא וארוחות רומנטיות במסעדות יוקרה.
ואם חשבתם שאנחנו תלושים בטח תשמחו לדעת שהעיתונות בחו"ל מתעסקת במה שמטריד גם את הלבנטינים, בני עמנו: אי-השירות בצה"ל של רפאלי. על השלל הזה מזנקת התקשורת כאילו כולנו צבא או לפחות עשינו יחד מילואים ב-48', ואנחנו אומרים – אם תביאי את דיקפריו לארץ, נסלח לך.
פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו
צילום: איי פי
מומלצים