שתף קטע נבחר

שינויים בלוח המשדרים בעקבות מותו של בנאי

ערוצי הטלוויזיה ותחנות הרדיו נפרדות מיוסי בנאי, שהלך לעולמו

עקב מותו של חתן פרס ישראל, הזמר והשחקן יוסי בנאי, ישתנו בסוף השבוע הקרוב שידורי הטלוויזיה בערוצים השונים. כמו כן הערב (ה') יעמדו שחקני הקמארי דקה דומייה לזכרו של בנאי בתחילת ההצגות.

 

ערוץ 2 ישדר תוכנית מיוחדת של "פגוש את העיתונות" של שלי יחימוביץ' עם בנאי. ב-20:00 תשודר מהדורת חדשות מורחבת, וב-22:10 ישודר "מיומנו של ישראלי שפוי", הצגת יחיד של יוסי בנאי על-פי ספרו של דורון רוזנבלום "תוגת הישראליות".

 

הערוץ הראשון ישדר הערב ב-20:15 את התוכנית "מרוב אהבה", ראיון שערך עמנואל הלפרין עם בנאי לפני כשנתיים.

 

ערוץ "ישראל 10" ישדר מחר (ו') את הסרט "מכתבים ברוח", המספר על התחנות בחייו של יוסי בנאי.

 

ערוץ "HOT  בידור ישראלי" ישדר מחר ב-19:30 את סרט הקומדיה בכיכובו של בנאי, "חכם גמליאל".

 

גם תוכניות הרדיו יוקדשו לבנאי. "רשת גימל" תשדר בשבת הקרובה ב-10:00 את "יוסי בנאי - הקשר הצרפתי", במהלכה הגיש בנאי את שיריו הצרפתיים המתורגמים וסיפר על הקשר שלו לברל, אזנאבור ובעיקר לברסאנס. בשעה 14:00 יועבר המשדר "יוסי בנאי - מאחורי השירים", שם מספר בנאי לחיים א-דור על אלבומו, "לאט". 

 

הלילה בגל"צ ישוחח דודו אלהרר בשעה 24:00 עם מאזינים על פועלו וחותמו של בנאי. עוד בגל"צ: מחר (ו') בשעה 9:00 יושמעו ראיונות, שירים וקטעי בידור של בנאי בתוכניתו של מולי שפירא - "בילוי נעים".  

 

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בנאי. לזכרו
בנאי. לזכרו
צילום: טל כהן
מומלצים