שתף קטע נבחר

פתח תקווה: הנהג איבד שליטה, 2 צעירים נהרגו

שלושה צעירים נסעו ברחוב הרב מלכה בפתח תקווה, כשלפתע איבד הנהג שליטה, התנגש במעקה הבטיחות והתהפך. צעיר וצעירה שישבו במכונית נהרגו, ונוסע נוסף נפצע בינוני. עדי ראייה סיפרו כי מעוצמת ההתנגשות הועפו שניים מהנוסעים אל מחוץ למכונית, שנהרסה לחלוטין

נטלי גורי, בת 20 מפתח תקווה, וצעיר נוסף בן גילה נהרגו הלילה (שבת) בתאונת דרכים שארעה ברחוב הרב מלכה בעיר. צעיר נוסף שהיה עמם במכונית נפצע באורח בינוני.

 

למקום התאונה הוזעקו צוותים של מכבי האש כדי לחלץ את אחד הנוסעים שנלכד במכונית. צוותי מגן דוד אדום מאזור ירקון קבעו את מותם של גורי וצעיר נוסף, והעניקו טיפול לפצוע אחר. הוא הועבר לטיפול בבית החולים בילינסון בעיר.

 

נסיבות התאונה עדיין אינן ברורות, אולם מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי השלושה נסעו הלילה במכונית מסוג מיצובישי בכביש דו סיטרי בן ארבעה נתיבים. במהלך נסיעתם במקום, מסיבה שאיננה ברורה עדיין, איבד הנהג את השליטה על מכוניתו, פגע במעקה הבטיחות והתהפך. עדי ראייה שהיו במקום סיפרו כי ההרס בזירת התאונה, שנפרשה על פני 70 מטרים, היה רב: מעקה הבטיחות התרסק לחלוטין, ולמכונית נגרם נזק כבד ביותר כתוצאה מהתאונה.   

פינוי ההרוגים ממקום התאונה, הלילה. (צילום: עופר עמרם)

 

צוותי ההצלה שהגיעו למקום מצאו שני צעירים מוטלים על הכביש, לאחר שהועפו מהמכונית במהלך ההתהפכות. איציק שטיינברג, פראמדיק של מד"א שהגיע למקום זמן קצר לאחר התאונה, סיפר כי בנוסף לשניים, נלכד בתוך המכונית נוסע נוסף. "את הצעיר שהיה פצוע בינוני פנינו מיד לבית חולים בלינסון, והצעירה הייתה מחוסרת הכרה. ביצענו בה פעולות החייאה מתקדמות במשך כ-20 דקות בתקווה להציל את חייה, אך לבסוף נאלצנו לקבוע את מותה".

 

לדברי עדי הראיה הפציעות מהן סבל הנוסע שנלכד במכונית היו קשות מאוד, וזמן קצר אחר כך נקבע מותו. בעקבות התאונה נסגר הכביש לתנועה משני הכיוונים, ולמקום אף הגיעו בוחני תאונות הדרכים של משטרת מרחב השרון, אשר פתחו בחקירת נסיבות האירוע.

 

מאוחר יותר הבוקר, נפצע רוכב אופנוע באורח קשה בתאונת דרכים שאירעה בצומת בית גוברין. בתאונה היתה מעורבת מכונית, שארבעה מנוסעיה נפצעו באורח קל.  מד"א פינה את הפצועים לבית החולים ברזילי באשקלון. המשטרה פתחה בחקירה לבירור נסיבות התאונה.

פורסם לראשונה 19.05.07, 03:57

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המכונית לאחר התאונה
המכונית לאחר התאונה
צילום: עופר עמרם
מומלצים