שתף קטע נבחר

נהג התהפך עם רכבו בדרך למילואים - ונהרג

תושב המרכז בן 33 עשה את דרכו לבסיס צה"ל בדרום הארץ, ומסיבה שאינה ידועה איבד שליטה על רכבו והתהפך מספר פעמים לצד הכביש. רופא שהגיע למקום התאונה במסוק נאלץ לקבוע את מותו

תושב אזור המרכז בן 33 נהרג בתאונת דרכים שאירעה הערב (יום ו') בכביש אילת-מצפה רמון, בקטע שבין צומת ציחור לבין צומת מנוחה. הנהג סטה מנתיבו מסיבה שעדיין אינה ברורה והתהפך עם רכבו מספר פעמים.

 

התאונה אירעה סמוך לשעה 16:30, אז עשה האיש את דרכו לשירות מילואים בבסיס הסמוך לצומת מנוחה. האיש, שנהג ברכבו הפרטי, איבד שליטה על הרכב והתהפך מספר פעמים לצד הכביש. צוות טיפול נמרץ של מד"א הוזעק למקום, אך ללא הועיל. רופא שהגיע במסוק לאזור נאלץ לקבוע את מותו של הנהג. גופתו פונתה למרכז הארץ.

 

ראש מחלקת התנועה במשטרת אילת, עמי אושפיץ, סיפר ל-ynet כי הגיע למקום התאונה ומייד הבחין ברכב ההפוך לצד הכביש. "לא רחוק מהרכב היה שרוע הנהג כשהוא במצב אנוש. נעשו ניסיונות החייאה על-ידי צוות מד"א. רופא שהגיע למקום אחרי 15 דקות קבע את מותו", אמר אושפיץ.

 

בתאונה אחרת שאירעה הערב נפצע ילד בן עשר באורח קל לאחר שנדרס על-ידי אוטובוס ברחוב ראש פינה באשדוד. צוות טיפול נמרץ של מד"א פינה אותו לקבלת טיפול רפואי בבית החולים קפלן ברחובות.

 

שלושה ישראלים נפצעו היום בתאונת דרכים שהתרחשה מעבר לגבול, בחצי האי סיני. מצבו של אחד הפצועים הוגדר בינוני ומצבם של שני חבריו הוגדר קל. השלושה הועברו לידי צוותי מד"א דרך מסוף הגבול טאבה ופונו לקבלת טיפול בבית החולים יוספטל באילת.

 

בתאונה נוספת נפצע נהג מונית באורח קשה לאחר שאיבד שליטה על רכבו והתנגש בעץ במהלך נסיעה בה הסיע תייר ברחוב היצירה בפתח תקווה. זאת, לאחר שככל הנראה לקה בלבו. צוות מד"א-ירקון שהוזעק למקום פינה את הנהג לבית החולים בילינסון בעיר. הנוסע לא נפגע. 

 

מהמוקד הארצי של מד"א נמסר כי 137 בני אדם נפצעו ב-134 תאונות דרכים שאירעו ביממה האחרונה בכבישי ישראל, עד השעה 16:00. שלושה בני אדם נפצעו באורח קשה, תשעה נפצעו בינוני ו-125 נפצעו באורח קל ברחבי הארץ. 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תאונת דרכים. ארכיון
תאונת דרכים. ארכיון
באדיבות: הצלה יו"ש- סניף הר חברון
מומלצים