שתף קטע נבחר

המשטרה מזכירה: קנסות מתייקרים מיום ג'

הקנסות שתקבלו בגין ביצוע שלל עבירות תנועה יגדלו משמעותית החל ב-2 באוקטובר. סלולרי בלי דיבורית - 1,000 שקל

לידיעת הנהגים: מיום שלישי הקרוב (2.10), עבירות תנועה רבות יעלו לכם הרבה יותר כסף. כך מזכירים במשטרת התנועה לקראת שינוי בקנסות הניתנים בגין מגוון דו"חות תנועה. בין היתר דיבור בטלפון נייד ללא דיבורית יעלה לכם כפליים - 1,000 שקל במקום 500; עצירה בתוך צומת תעלה 250 שקל במקום 100 וכך גם חניה כפולה.

 

את השינויים בגובה הדו"חות, כמו גם קביעת קנסות חדשים לעבירות שבעבר גררו הזמנה למשפט, קיבלה לפני חודשיים ועדת הכלכלה של הכנסת. כיום יותר עבירות יגרמו לכם כברירת מחדל נזק לכיס, ורק אם תרצו להוכיח חפותכם תוכלו לבקש להישפט.

הקנסות על חלק מהעבירות עולים משמעותית (צילום: עופר עמרם)

 

בין העבירות הבולטות, מלבד אלו שצוינו בראשית הכתבה, ניתן למנות גם אי לבישת אפוד זוהר (250 שקל במקום הזמנה למשפט), קנס על 500 שקל על עצירה בתחנת אוטובוס ו-750 שקל למי שרישיון הרכב שלו פקע לפני יותר מארבעה חודשים.

 

וזוהי רשימת העבירות שבגינן תקבלו קנס מוגדל:עבירות ועונשן

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אכיפת עבירה (אילוסטרציה)
אכיפת עבירה (אילוסטרציה)
צילום: ויז'ואל/פוטוס
מומלצים