איגרוף: עבד אל גאני ברבע הגמר באתונה
העכואי ניצח בסיבוב הראשון בתחרות המיון האחרונה, לכל השאר אבד הסיכוי להעפיל לבייג'ינג 2008. היאבקות: מלבד סרגיי קולסניקוב, כל הישראלים הודחו בסיבוב הראשון באליפות אירופה
עוד שני נצחונות, ויש קריטריון. יוסוף עבד אל גאני נשאר המתאגרף ישראלי היחיד עם סיכוי תיאורטי להעפיל לאולימפיאדת בייג'ינג 2008, וכעת הוא רחוק שני נצחונות בלבד מהשגת הקריטריון הבינלאומי למשחקים האולימפיים.
עבד אל גאני העכואי ניצח 4:12 את האירי קתאל מקמונגל, בסיבוב הראשון של תחרות המיון האחרונה לבייג'ינג, המתקיימת באתונה, ויתמודד ברבע הגמר נגד ההונגרי קרטוש צ'אבה. רק מקום בגמר יעניק לעבד אל גאני, המתחרה בקטגוריית המשקל הגבוהה ביותר (מעל 91 ק"ג), את הכרטיס לאולימפיאדה.
בכל מקרה, עבד אל גאני כבר לא ישיג את הקריטריון הישראלי, ולכן גם אם יעפיל לגמר עדיין יתקיים דיון בוועדה לספורט הישגי לגבי מקומו במשלחת.

ארתור זלטופולסקי. נוצח בידי יריב מסרביה (צילום: AP)
שאר הישראלים הפסידו כבר בקרב הראשון שלהם ביוון. פיטר מוסינזון (54 ק"ג) הובס 30:3 על ידי ארתור אמברטסומיאן מארמניה, ארטיום משטי הפסיד ליבגני בוריסוב מבולגריה 15:13 וארתור זלטופולסקי נוצח 23:11 על ידי זוראן מיטרוביץ' מסרביה.
גם בהיאבקות רק לישראלי אחד נותר סיכוי להעפיל לבייג'ינג. מלבד סרגיי קולסניקוב, שהפתיע עם מקום חמישי באליפות אירופה בסגנון חופשי, שאר הישראלים באליפות הודחו בסיבוב הפתיחה.
בכך איבדו איליה שפרן, בוריס שרובינסקי, יורי וישייב, ולדימיר גורליסקי ודניס ניקולייב (היאבקות בסגנון יווני-רומי), זויה ברדקין ויאנה קרטיש (היאבקות נשים) ויורי פוליאק וסיוון סדיקוב (היאבקות חופשי) את הסיכוי האחרון להשתתף במשחקים האולימפיים.