חשד בשרון: נהג מסומם ללא רשיון, כשילדיו ברכב
שוטרים שהגיעו לזירת תאונה מצאו כי הנהג הפוגע היה תחת השפעת סמים. בבדיקה התברר כי לא הוציא רשיון מעולם, ולמרות זאת הסיע את ילדיו
כמה עבירות בנסיעה אחת: תושב תל-מונד, בן 32, נעצר בצהריים (יום שבת) לאחר שנתפס נוהג ללא רשיון נהיגה, כשהוא מסומם וכששני ילדיו לצידו. אם לא די בכך הוא לא שמר מרחק והתנגש עם רכבו ברכב אחר - הנהג השני נפצע קל.
שוטרי משטרת התנועה שלוחת שרון, שהגיעו למקום התאונה - שאירעה בכביש המחבר בין צומת דרורים לתל-מונד, ביקשו מהנהג הפוגע לצאת מהרכב - וכשזה יצא הוא התמוטט על הכביש.
השוטרים חשדו כי הנהג נמצא תחת השפעת סמים. בבדיקה מדוקדקת יותר התברר כי מדובר באדם המוכר כנרקומן. השוטרים הופתעו לגלות כי בתוך הרכב של הנהג יש גם שני ילדים - בני שלוש וחמש - שנסעו איתו למרות היותו תחת השפעת סמים.
כאשר התבקש הנהג הפוגע להציג רשיון נהיגה אמר שאין לו וכאשר ערכו השוטרים בדיקה במחשב התברר כי הוא מעולם לא הוציא רשיון נהיגה.
הנהג עוכב לחקירה ונלקח ליחידת התנועה של משטרת מרחב שרון. בנוסף עירבה המשטרה את שירותי הרווחה בנושא.
במשטרה אומרים כי היה מזל גדול שהתאונה לא היתה קשה יותר ומזל יותר גדול ששני הילדים ברכב יצאו ללא פגע.