תכשיטים שנגנבו מעשרות בתים התגלו בחנות
"בנק" של רכוש גנוב נחשף בראשון לציון. התושבים שבתיהם נפרצו נקראו לזהות, בעל החנות הורשע ב-39 סעיפים
מכל רחבי העיר, הם נאספו למקום אחד. התכשיטים הגנובים שנשדדו מעשרות בתים בראשון לציון, מצאו את דרכם לחנות תכשיטים - שבעליה הורשע היום (ד') בבית משפט השלום בעיר ב-39 סעיפי אישום של החזקת רכוש גנוב.
האיש נעצר על ידי המשטרה בעקבות תפיסת כנופיית פורצים שפעלה בראשון לציון, ומידע מודיעיני שהצביע על כך שבחנות התכשיטים נמצא רכוש גנוב. לאחר פעילות סמויה שערכו השוטרים במקום, הם פשטו על חנותו ומצאו עשרות טבעות, שרשראות עגילים ותכשיטים נוספים החשודים כגנובים.
האיש לא הצליח להציג בפני השוטרים קבלות על כך שהתכשיטים נרכשו כדין. הסחורה החשודה כגנובה נאספה כולה והובאה לחדר המוצגים בתחנת ראשון לציון.
זמן מה לאחר מכן, הזמינו השוטרים לתחנה את כל האנשים שהתלוננו על פריצה לבתיהם וגניבת תכשיטים ל"מסדר זיהוי". לא פחות מ-39 מתושבי העיר זיהו את רכושם, ובעקבות זאת הוחלט להגיש נגד בעל החנות כתב אישום מרובה סעיפים.
בסופו של דבר, בעקבות משא ומתן בין פרקליטו של הנאשם, עו"ד אדי אבינועם, לנציגי התביעה, הוחלט על תיקון כתב האישום ל-39 סעיפים של "החזקת נכס חשוד כגנוב", וכי התביעה תבקש לגזור עליו מאסר על תנאי, קנס ו-80 שעות בעבודות לשירות הציבור. השופט אברהם היימן הרשיע אותו על פי הודאתו, וגזר דינו יינתן לאחר שיתקבל התסקיר משירות המבחן.