גם הבגדים מחייכים: קולקציית קיץ בשילב
קולקציית הביגוד של שילב מציעה פתרונות לכל שעות היממה המותאמים לאופי הפעילות הישראלי: בגדים חגיגיים מבדי כותנה ארוגים, קולקציה ליום יום (Shilav Every Day) לישיבה בארגז החול דרך טיול עם סבתא לספרייה אחר הצהריים ועד לבגדים ייעודיים, כגון בגדי ים ושינה. כל אלה מגוונים במראה העיצובי וברמות המחיר ומעניקים מענה לכל צרכי ההורה והילד. בנוסף מקפידה שילב על איכות הבדים, על מחירים משתלמים (VALUE FOR MONEY) ומעל הכול על בטיחות התינוק.
בקולקצייה ניתן למצוא גם את "מחייכים", קולקציית בגדים מלאת דמיון, חוויה והומור. מדובר בקולקציה עליזה ומחייכת בשילוב דמויות חיות שעוצבו בסטודיו שילב בצבעים עזים. בקולקציה בגדי גוף, אוברולים, שמיכות, כובעים וכן בובות תואמות: דוב פנדה, ג'ירפה והיפופוטם (אותן ניתן לקנות ב-20 שקלים בקנייה של 100 שקלים מהקולקציה).
בנוסף משיקה שילב לקראת הקיץ קולקציית שמלות לכל אירוע, החל משמלות חג, שמלות לאחר הצהרים ועוד. הגוונים המובילים את הקולקציה: לבן,ורוד,נייבי ועוד וניתן למצוא ביניהן גם מגוון של שמלות מסתובבות, האהובות כל כך על הילדים.
כמה? מחיר קולקציית חיוכים: 70-120 שקלים
איפה? רשת חנויות "שילב"
