שתף קטע נבחר

פטרייה חדשה עשירה בברזל, אשלגן וחלבון

"חוות תקוע", המתמחה בגידול ושיווק פטריות וירקות אקזוטיים, משיקה לקהל הישראלי את הפטרייה החדשה - "שינוקי", המאופיינת בטעם מתקתק ופריכות רבה, שאינה אובדת גם לאחר בישול ממושך. הפטרייה אלגנטית ומשתלבת נהדר במגוון מנות, והיא בעלת צורה ייחודית המהווה תוספת דקורטיבית לכל מנה.

 

פטריית השינוקי (haixian mushroom) היא זן זהה לפטריית השי-מג'י הלבנה והמוכרת. צורתה המוארכת של רגל השינוקי נובעת משינוי בתנאי הגידול. רגלה הארוכה של הפטרייה היא המעניקה לה את פריכותה הרבה וטעמה המתקתק. השינוקי מתאימה להכנה ושילוב במגוון תבשילים, מנות קרות, מרקים, מוקפצים, קדרות, סלטים, טמפורה ופסטות, והיא משתלבת נהדר עם דגים, בשר, ועוף. שיטות הבישול המגוונות יחד עם טעמה וייחודיות מרקמה ממקמות אותה בכבוד בין הפטריות המיוחדות והמומלצות ביותר לבישול. פטריית השינוקי עשירה בברזל, אשלגן, חלבון, תיאמין וריבופלבין.

 

  • כמה: 10 שקלים
  • איפה: להשיג ברשתות טבע קסטל, מגה, חצי חינם וחנויות מובחרות.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פטריית השינוקי
פטריית השינוקי
צילום: עירית קלר
מומלצים