שתף קטע נבחר

קולקציית הקיץ של רשת ZARA

רשת האופנה הספרדית ZARA מציגה- קולקציית אביב- קיץ 2013. נשים, גברים וילדים.

 

ZARA לנשים:

שנות ה 60 ששברו מוסכמות חברתיות ואופנתיות, חוזרות ובגדול עם שמלות A, חצאיות A, שמלות ללא שרוול, צורות גיאומטריות וגראפיות, לצד הדפסי הפסים הקלאסיים שמידי כמה עונות עושים קאמבק. הפכים נמשכים –פסים, קולור בלוק ומשחקי צבעים יהיו שחקנים ראשיים בגרדרובה.

 

  

הלוק היפני: בין אם מדובר בגזרות הקימונו או בחליפות הג'ודו. בדי סאטן, הדפסים של טווסים, נוצות, פרחי ההיביסקוס, חגורות מותן רחבות, שרוולים רחבים וכתפיים דומיננטיות, הדפסי חיות, מראה הספארי והאקזוטי.

 

טרנד העור - ולקיץ בצבעים קיציים: טורקיז, כתום, אדום וצהוב.

 

הבדים - בד הדנים (הג'ינס), מקבל פרשנות קלאסית יותר ויגיע גם בשמלות, חצאיות וחולצות. בדי שיפון, אורגנזה, פליסה (אקורדיון) במשחקי שקיפויות והבדים המטאליים.

 

   

האקססורייז עם תיקים שמתכווצים בגודלים, נעליים, על על עקב גבוה והשפיץ מתארך, הנעליים השטוחות בגזרות כמו נעלי גלדיאטור בגובה הברך, נעלי לואפרס. צבעי הנעליים הם בעיקר צבעי הפסטל, לבן וצבעי הגוף. צמידי אובר סייז בצבעים, כובעים רחבי שוליים ומטפחות או קשתות פפיון בשיער.

 

 

ZARA MEN  

טרנד צבעי הפסטל ממשיך גם הקיץ, אך הפעם עם דגש על חליפות ופריטים מחויטים. ההדפסים דומיננטיים מאוד, הדפסים גרפיים, פרחוני, משובץ בולט, פסים ואף נקודות. הסגנון הספורטיבי, אם זה בגזרות ואם זה בשימוש של בדים כמו טרנינג וניילון. הצבע השחור, מהווה אלמנט מאוד חשוב ובולט הקיץ בשילובים של לבן בסגנון הפאנק והרוק של שנות ה80.

  

הצבעים: בעיקר הכחול לכל גווניו, הצבע השחור, האוף וואיט, הצהוב, הכתום והקאמל.

 

 

ZARA KIDS

אחת ההשראות המרכזיות בקולקציה היא עולם הילדים- עולם חופשי, הדפסים ושילובים שובבים, מוטיבים ילדותיים למיניהם, המשולבים יחד במגמה מתוקה ושובבה.

 

טרנד החאקי הגיע בהשראת ה-military -safari עם בסיס עיקרי של צבע וניל וצבע גוף, בשילוב עם צבע החאקי והירוקים הצבאיים. בכדי לתת נפח לטרנד ומבלי לעזוב את אווירת הסהרה, משולבים הדפסי בעלי חיים והדפסים צבאיים. על מנת לשבור את הצבעוניות ולהכניס נגיעות של כחול, נוכל למצוא שילובים של פריטי ג'ינס. טרנד הניגודים הגראפיים מודגשים של הצבע השחור והלבן, הדפסי פסים ומשבצות בהשראת לוח השחמט ו- COLOR BLOCK עם שבירות בלתי צפויות בצבע אדום.  

 

טווח המחירים- נשים: שמלות/חולצות מכופתרות 150-429 שקל, חולצות T 30-269 שקל, חצאיות 120-499 שקל, אקססורייז 120-799 שקל ועוד.

 

טווח מחירים- גברים: מכנסיים 120-369 שקל, חולצות מכופתרות 199-269 שקל, בלייזרים 299-699 שקל, אקססורייז 150-1149 שקל ועוד.

 

טווח מחירים - ילדים: מכנסיים 70-140 שקל, חצאיות 80-140 שקל, שמלות 120-160 שקל ועוד.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים