בוקי נאה וענבל גבריאלי יגישו תוכנית ברדיו
בתחילה הוא סיקר את משפחתה, אחר כך הם נפגשו ב"הישרדות VIP", ועכשיו הם משתפים פעולה: בוקי נאה וענבל גבריאלי יגישו תוכנית פלילים ברדיו לב המדינה
שוב יחד: אחרי ששיתפו פעולה ב"הישרדות VIP", כתב הפלילים לשעבר בוקי נאה וחברת הכנסת לשעבר ענבל גבריאלי יגישו יחד תוכנית פלילים חדשה בתחנת הרדיו האזורית רדיו לב המדינה.
ההיכרות בין השניים החלה עוד טרם תוכנית הריאליטי, והיא זכורה היטב לקוראי מדורי הפלילים של נאה, שכן בעבר סיקר את משפחתה של גבריאלי באופן שוטף. הדבר גרם ללא מעט מתחים בין השניים בתוכנית, אולם בסופו של דבר הם הצליחו להשאיר אותם בעבר.
מאז שהשתתף בריאליטי, נאה בן ה- 56 קיבל פינת פלילים ב"כלבוטק", והגיש את הריאליטי הכושלת "הכפר" ששודרה בערוץ 10, אולם העיסוק העיקרי שלו בימים אלה הוא סיורים בתל אביב, במקומות שבהם התרחשו אירועים פלילים בעבר. גבריאלי בת ה-38 שימשה כחברת כנסת מטעם הליכוד, בנוסף לעיסוקה כעורכת דין. תוכניתם של השניים תעלה ביום ראשון הקרוב.
ברדיו לב המדינה אישרו את הפרטים.
