שתף קטע נבחר

דאודורנט בניחוח חושני

צילום: מוטי פישביין
(צילום: מוטי פישביין)
לסדרת הדאודורנטים והבשמים של פלייבוי מתווסף ניחוח חדש וממכר לגבר ולאישה -Super Playboy. הניחוח מביא את עולם התוכן החווייתי של המותג הקליפורני ומאפשר למשתמשים בו לממש את הפנטזיות הפרועות ביותר. ניחוחות חדשים, משכרים המורגשים כבר מהשימוש הראשוני ובהתזה אחת ומתכתבים עם עולמם הפרוע והמסתורי של אנשי הלילה. הדאודורנטים של סופר פלייבוי מסוגלים לגרום להרגשת רעננות, פיתוי והגנה למשך 24 שעות. הריחות של פלייבוי משכרים ומפתים כמו הבשמים ולכן הם מתאימים להתזה על כל הגוף.

 

סופר פלייבוי בשבילו: דאודורנט ספריי גוף לגבר ללא אלומיניום, ניחוח מפתיע, עצי ועוצמתי לגבר שתמיד נמצא במקום הנכון ובזמן הנכון. עטוף באריזה מחשמלת בגוון כחול כהה ושחור.

 

סופר פלייבוי בשבילה: דאודורנט ספריי גוף לנשים ללא אלומיניום, ניחוח מעורר, מלא בניגודים פרחוניים לאשה שתמיד מוכנה לאור הזרקורים. משקף נשיות, תחכום ואלגנטיות ומיועד לנשים עם חוש טעם (וריח) יוקרתי. ארוז באריזה סקסית ונשית בצבע וורוד פוקסיה ומוטיבים כסופים

 

  • כמה: 18 שקל
  • איפה: להשיג ברשתות השיווק ובפארמים





 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: מוטי פישביין
מומלצים