Clarks משיקה קולקציית סתיו חורף 2015/16
Clarks מותג האופנה הבריטי משיק: MUST HAVE - קולקציית נעלי החובה לנשים לעונת סתיו חורף 2015-16.
קולקציה דומיננטית העומדת בפני עצמה ונעה קדימה. זוגות הנעליים בקולקציה מאפשרות ביטוי עצמי מובהק ובולט, לכל סגנון לבוש בסתיו ובחורף ולכל אירוע, החל מנעלי עקב עדינות ועד למגף גס, לאירוע ערב או לעבודה ובדגש על נוחות ויציבה נכונה. כיצרני נעליים מאז 1825, השם Clarks מייצג ביצוע קפדני ואיכותי, סגנון בריטי נינוח וחדשנות. בקולקציית סתיו-חורף בולטים האלמנטים המאפיינים והמניעים את המותג מיום היווסדו המקבלים ליטוש עדכני, לצד דגמים אייקוניים וקלאסיים.
קולקציית נעלי הנשים של Clarks מחולקת ל-4 קבוצות קולקציה בולטות החל בדגמי הקז'ואל לכל מטרה שהדגם המרכזי הוא ה- Coll Shoreנעליים המושפעות מנעלי ספורט ללא שרוכים או רוכסן לנעילה קלה ומהירה, או דגם נוסף ה- Penwick Mezza נעליים דמויות סניקרס במראה זמש עם סוליה לבנה מובלטת ושרוכים.
סגנון אנדרוגיני עם נעלה פלטפורמה בהשפעת נעלי הקירפרס, מוקסינים ונעליים שטוחות עם ניטים עבים. צבעים: שחור, חום וכחול ככה עם ניגודים של דיו ירוק, לגונה כחולה וסגול- אפור, או דגם ה-Busby Fayre, גם הוא בסגנון גברי ומעוטר באבזם וברצועה.
המגפיים המחויטים עם הדגם המצייג הוא ה-Pilico Shine – מגף לשימוש יומיומי בהשפעות מגפי האופנוענים, עקב רב שכבתי, סוליית ניטים, רצועה ואבזם. דגם ה- Marquette Wish הוא אלטרנטיבה עכשווית למגפי הצ'לסי הפופולאריות, בעוד שדגם ה Maroda Faith נותן טוויסט חדש לצללית נעלי רוכבי הסוסים.
הסגנונות האהובים של קלארקס עם אבזמים, רצועות, רוכסנים וסוליות הרוקי או הניטים, מקבלים עדכון לנוחות הלקוח. נעלי הערב הקלאסיות, מגפי עקב צ'אנקי וסטילטו והנעליים השטוחות המחודדות עוברות מהפך העונה. זהו סיפור של שפע ואלגנטיות, של עידון וזוהר מאופק, של קישוטים כמו רצועות קרסול עדינות, תפרים דקורטיביים, עיטורים משובצים ומצופים בתכשיטים המוסיפים טאץ' זוהר לכף הרגל.
נעליים מבריקות ונוצצות, צבעים כגון ברונזה וזהב לצד הגוונים השופעים של ירוק ברקת וכחול קובלט. בדים וגימורים משחקים תפקיד מרכזי בקבוצה זו, עם צבע מטאלי ועור נחש, זמש איכותי ועורות. טווח מחירים: 399.90 – 1999.90 שקל.
קולקציית הגברים החדשה של Clarks מציעה קולקציה בעלת עיצוב חדשני השואב השראתו ממסלולי התצוגות והטרנדים הבולטים מאופנת הרחוב.
קולקציה אחידה וחדשנית עם דגמים המאפשרים ביטוי עצמי ובבולט לכל סגנון לבוש לסתיו ולחורף הקרובים, החל מנעלי קז'ואל וסניקרס, נעלי ערב, מוקסינים ומגפונים, לאירוע ערב או לעבודה ובדגש על נוחות ויציבה נכונה.
קולקציית הגברים גם היא מחולקת לקבוצות בולטות שהסגנונות המובילים הם הדרבי והאוקספורד הנצחי, נעלי ה-Lorsen Edge זמש ועור איכותי המשתלבים עם המפרט הנודע של קלארקס, כגון תפרים ישרים ומרובעים, סוליה חובקת וגימורים.
משופשף הוא החדש המחודש שבו ממשיכה קלארקס לשתף פעולה עם חברת נורטון - אחת החברות הבריטיות הגדולות ביותר בתחום האופנועים. במגפי הNorton Pace-, לדוגמא, יש שימוש בקווים פשוטים וצורה צרה הנותנים לנעל סגנון מתוחכם. סוליית קומנדו מגומי שחור, עור עם חלק אחורי המשלים כל זקט אופנוענים עם קווילט מהודק ומפרט יפיפה מדגישים את המיומנות שבה נוצרה הקולקציה.
טווח מחירים: 499.90 שקל -1,199 שקל.
את הקולקציה מסיימת קולקציית התיקים המחולקת ל-2 קבוצות בלבד המציעות את המקסימום האפשרי מבחינת פונקציונאליות אופנתית: תיק יומיומי לשעות היום. התיקים מעוצבים בהשקעה מירבית על דיטיילים קטנים וקלאסיקה נצחית, תיק שילווה אותך לאורך, תיקים קטנים בגוונים קלאסיים רגועים או תיקים במראה מבריק ונוצץ, החל בלכה וכלה בזהב וינטג'י.
טווח מחירים: 299.90- 1149.90 שקל.
ניתן להשיג ברשת חנויות Clarks ברחבי הארץ.



