שתף קטע נבחר

אפל עדכנה גרסאות: עברית לשעון, ערבית ל-Siri

עדכון של חברת אפל למערכת ה-iOS לגרסה 9.2 מביא איתו תיקוני באגים ואת העוזרת הקולית Siri בשפה הערבית. במקביל, עדכון מערכת ההפעלה של השעון לגרסה WatchOS 2.1 מביא איתו תמיכה לשפה העברית

חברת אפל הוציאה הבוקר (יום ד') עדכון למערכת ההפעלה iOS בגרסה 9.2 הכולל מספר רב של שיפורים ותיקונים בכל חלקי המערכת. בין היתר תוקנו באגים באפליקציית הדואר האלקטרוני שמנעה מחלק מהמשתמשים לראות קבצים שצורפו למייל, תוקנו מספר תקלות בשירות ה-iCloud, שיפורים ביציבות של דפדפן הספארי ואפליקציית הפודקאסט וכן תיקוני באגים במקלדת, Voice Over ואפליקציית הארנק של אפל.

 

שיפורים חדשים בשירות האפל מיוזיק כוללים בין היתר אפשרות ליצור רשימה חדשה כשמוסיפים שיר לרשימה, הרשימה האחרונה ששינית תופיע מעכשיו בראש הרשימה כשתוסיף/י שירים לרשימות, ניתן לצפות ביצירות, מלחינים ומבצעים בזמן דפדוף בקטגוריית המוסיקה ״קלאסית״ בקטלוג של אפל מיוזיק, iBooks תומך כעת בהאזנה לספר שמע תוך כדי דפדוף בספריה, קריאה של ספרים אחרים או עיון ב-iBooks Store, נוספה תמיכת iPhone ב״מתאם מצלמת USB״ לייבוא תמונות וסרטים ועוד.

 

 

אחד השיפורים החשובים הוא הוספת השפה הערבית לרשימת השפות הנתמכות ע"י העוזרת הקולית - Siri. דיווחים בחודשים האחרונים מגלים לנו שגם השפה העברית תצטרף בקרוב לרשימת השפות הנתמכות אחרי שמודעות דרושים של חברת אפל שחיפשו עובדים להקלטת אוצר המילים של סירי בעברית.

 

גם מערכת ההפעלה של השעון קיבלה עדכון לגרסה 2.1 וזהו עדכון חשוב מאוד מבחינת הצרכן הישראלי

 כאשר השעון תומך מעתה משפה העברית גם בהצגת ממשק הפעלה בעברית מלאה שנוסף לאופציה של הכתבת הודעות בעברית ע"י קול. השעון של חברת אפל לא נמכר עדיין בצורה רשמית בישראל אך לפי הערכה ישנם כבר כמה אלפי שעונים בישראל שהגיעו מחו"ל בדרכים כאלו או אחרות.

 

בנוסף עידכנה חברת אפל גם את מערכות ההפעלה של ה-Apple TV וגם את מערכת ההפעלה MacOS למחשבים לגרסה 10.11.2.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: GSM Israel
מומלצים