שתף קטע נבחר

פולין: ורוצלאב עלתה למקום הראשון בטבלה

יריבתה של מכבי ת"א ביום חמישי הקרוב ביורוליג, שלונסק ורוצלאב, הביסה את טרנוב 50:74 והציגה זר חדש ומוכשר, מייקל רייט

יריבתה של מכבי תל אביב ביום חמישי הקרוב ביורוליג, אלופת פולין, שלונסק ורוצלאב, הביסה אתמול (שבת) את אוניה טרנוב 50:74. ורוצלאב ניצלה את הפסדה של יריבתה בצמרת, אנוויל ולוצלאבק (64:72 בשלופסק), כדי לעלות למקום הראשון בטבלה.

בשורות ורוצלאב בלט הזר החדש, מייקל רייט, שלא שיחק במשחק הראשון מול אלופת הסופרוליג. רייט (21, 2.04 מ') היה פעיל ביותר מתחת לסלים וסיים את המשחק עם 19 נקודות מול טרנוב החלשה. הפורוורד הרוסי של ורוצלאב, אנדריי פטיסוב, לא שותף במשחק ונראה כי הקבוצה תשחררו בימים הקרובים.

הרבו לקלוע לוורוצלאב: רייט 19, מייקל הוקינס, פאבל ויקיארה ותומאס פאצ'סאס 9 נק' כ"א, גינטראס אייניקיס, דייניוס אדומייטיס ואנדז'יי אדאמק 7 נק' כ"א ורפאל ביגס 5. שחקני נבחרת פולין, מאצ'אי ז'ילינסקי ודומיניק טומצ'יק לא שותפו.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רייט (משמאל). הרשים
רייט (משמאל). הרשים
צילום איי פי
מומלצים