הזמר עופר לוי שוחרר ממעצר
כיממה לאחר שנעצר בחשד להכאת אשתו, שוחרר לוי ונאסר עליו ליצור קשר עם אשתו בשבועיים הבאים. המעצר התבצע לאחר ששכנים במושב בני עייש העידו על מעשי אלימות של לוי נגד אשתו. האשה הכחישה וסירבה להגיש תלונה
הזמר עופר לוי שוחרר שלשום (ה') ממעצר בערבות עצמית ותחת תנאים מגבילים, לאחר שנעצר אמש בחשד שהיכה את אשתו, לה נישא לפני חודשים אחדים.
שכניו של לוי ביישוב בני עייש התלוננו על מעשי אלימות ואיומים של לוי כלפי אשתו. עדויות דומות הגיעו אף מקרובי משפחה ומכרים. השוטרים שהגיעו למקום החליטו לעצור את לוי, והוא הובא למשטרת קרית מלאכי, שם נחקר אמש.
לוי עבר להתגורר בישוב בני עייש לפני מספר חודשים עם אשתו, חוזרת בתשובה ונערת ישראל לשעבר.
אשתו של הזמר הכחישה כי בעלה נהג כלפיה באלימות וסירבה להגיש תלונה במשטרה. היא אף אמרה לשוטרים כי היא אוהבת מאוד את בעלה. כאשר נשאלה מדוע מכשיר הטלוויזיה בביתם שבור, אמרה כי המכשיר נשבר באופן יזום ועל דעתה כיוון שהם שומרי מסורת ואין להם צורך בטלוויזיה.
מפקד תחנת המשטרה בקרית מלאכי, רפ"ק אורי מכלוף, ציין כי למשטרה יש עדיפות לטיפול באלימות בתוך המשפחה, ללא קשר לזהות החשוד במעשים.
על לוי נאסר ליצור עם אשתו כל קשר שהוא למשך חמישה ימים וכן נאסרה עליו הכניסה ליישוב בני עייש למשך 15 יום.