נולד לגרוף פרסים
טקס "מובו" שנערך השבוע זיכה קרייג דיוויד בשלושה פרסים וקימבק את שאדיי
שנת הפריצה של הזמר קרייג דיוויד קיבלה השבוע הכרה רשמית עת קטף הזמר בן ה-19 שלושה פרסים בטקס ה"מובו" למוזיקה שחורה (Music Of Black Origin). דיוויד זכה בפרס הזמר החדש הטוב ביותר, בפרס זמר ה-R&B הטוב ביותר, ושירו "Fill Me In" זכה בפרס השיר הבריטי הטוב ביותר. דיוויד היה יותר משמח בשללו, ואמר לכתבים "זה מדהים שאני, שבא משום מקום, זוכה בכל כך הרבה פרסים. זה גורם לי להיות גאה שאני בריטי". דיוויד אמר עוד כי בכוונתו לשמור לעצמו שני פרסים ולתת את השלישי לאמו, איתה הוא חי. דיוויד היה מועמד בשש קטגוריות שונות, שזה המספר הגבוה ביותר של המועמדויות שאמן בודד הגיע אליו.
זוכים נוספים היו הזמרת ג'מליה, שהביסה את דיוויד בקטגוריית הוידאו קליפ הטוב ביותר עם שירה "Money"; הזמרת גבריאל, שזכתה בפרס האלבום הטוב ביותר עבור "Rise"; קרלוס סנטנה, שגבר על פיטר גבריאל ויוסו אנדור בקטגוריית מופע מוזיקת עולם והראפר אמינם, שזכה כמבצע ההיפ-הופ הטוב ביותר.
גבריאל, דיוויד וג'מליה היו בין האמנים שהופיעו בערב, שכלל גם הופעת קאמבק של הזמרת שאדיי הבריטית. הזמרת, שאלבומיה נמכרו עד היום בכ-40 מיליון עותקים, לא הופיעה בבריטניה מזה שמונה שנים. כיום היא עומדת בפני הוצאת אלבום חדש, שהסינגל הראשון ממנו, "By Your Side", ייצא לחנויות בבריטניה בסוף החודש. האלבום המלא, "Lover’s Rock", ייצא ב-13 בנובמבר.