מבשרת ציון: שודדים כפתו והיכו קשישה
האישה פתחה את הדלת לשלושה פלסטינים שביקשו עבודה. השלושה קשרו אותה, חסמו את פיה באמצעות נייר דבק, הכו אותה וגנבו מהבית חפצי ערך. האישה אושפזה בבית החולים הדסה עין כרם
תושבת מבשרת ציון בת 70 הובהלה היום (ה') במצב קל לבית החולים "הדסה עין כרם" לאחר שפלסטינים נכנסו לביתה, כפתו אותה ושדדו ממנה דברי ערך. מהמשטרה נמסר כי הרקע למעשה הוא ככל הנראה פלילי.
היום בצהריים הגיעו שלושה פלסטינים לביתה ברחוב התאנה במבשרת ציון. הם דפקו וביקשו דרך הדלת הסגורה מהאישה שהיתה לבדה בבית, עבודה.
האישה פתחה את הדלת, ואז לטענתה, כפתו אותה השלושה וחסמו את פיה בנייר דבק. לאחר מכן היכו אותה בכל חלקי גופה: בפנים, בגב, בבטן ובידיים, גנבו מספר חפצים ונמלטו. עדיין לא ידוע למשטרה כמה פריטים נגנבו מאחר והאישה מאושפזת בבית החולים.
הבעל שהגיע לבית מצא את אשתו כפותה והזעיק את המשטרה. אמבולנס של מד"א פינה אותה להדסה עין כרם. המשטרה פתחה בסריקות אחר חשודים בסיוע מסוק ועד כה לא נעצרו השלושה.
פורסם לראשונה
האישה הוכתה
מומלצים