הערב בגביע המדינה: הפועל ירושלים ברעננה
מכבי רעננה תנסה להפתיע בביתה את הפועל ירושלים במוקד משחקי שמינית גמר גביע המדינה. הפועל גליל עליון תארח את מכבי תל אביב, האלופה ומחזיקת הגביע. קרית אתא/מוצקין תתארח באוסישקין אצל הפועל תל אביב
הערב (ה') ייערכו שבעה משחקים במסגרת שלב שמינית גמר גביע המדינה. רמת גן, שניצחה בביתה את בני הרצליה במשחק מוקדם, הבטיחה את מקומה ברבע הגמר.
במשחק המרכזי תצא הפועל ירושלים לרעננה, שם תתארח אצל מכבי המקומית (20:00, זריף ועלימי). רעננה, שאיבדה מזמן עניין במשחקי הליגה, תנסה להפתיע לפחות במסגרת הגביע. מנגד, חניכיו של יורם חרוש עדיין לא אמרו את המילה האחרונה בכל המפעלים והם מועמדים לנצח, לפני המשחק החשוב ביותר שלהם העונה בחצי גמר גביע ספורטה, מול סיינה האיטלקית.
הפועל גליל עליון תארח את האלופה ומחזיקת הגביע, מכבי תל אביב (19:30, וורניק ומיכאלי). הגליל תופיע בהרכב חסר (ללא פרו דומוביץ', וככל הנראה ללא שרון ששון), אולם גם עם סגל מלא סיכוייה להפתיע את מכבי קלושים ומטה.
הפועל תל אביב, מוליכת הליגה הלאומית, תנסה להפתיע את קרית אתא/מוצקין (18:30, פוהורילס ורדומסקי, שידור ישיר בערוץ 5 פלוס). שחקן הפועל תל אביב אלון שטיין אמר אמש לקראת המשחק: "הביתיות מהווה עבורנו ערך מוסף עצום. אסור לשכח כי במידה שננצח את קרית אתא, בשלב הבא אנו שוב זוכים ביתרון הביתיות וכך בהחלט אפשרי להגיע לשלבים גבוהים בגביע. אני רוצה לראות את אוהדי הקבוצה ממלאים מחר את אוסישקין ומזכירים את התקופה היפה בה היה האולם הכי הכי מלחיץ בארץ".
יתר המשחקים:
הפועל צפת - מ.מ. גבעת שמואל (20:30, אפריאט ואוברלנדר); מכבי פתח תקווה - אליצור רמלה (20:00, נחמן ומירון); הפועל נהריה - מכבי ראשון לציון (20:00, יהלום וסתרון); אליצור אשקלון - מ.כ. חיפה (20:30, בנישתי ובלק).