מיילים חינם בקונטיננטל למחזיקי לאומי-קארד
בעקבות שיתוף פעולה בין חברת לאומי קארד לקונטיננטל איירליינס ניתן יהיה להמיר נקודות למיילים בתוכנית הנוסע המתמיד
חברת כרטיסי האשראי לאומי קארד וחברת התעופה קונטיננטל איירליינס משיקות תוכנית הטבות משותפת. במסגרת התוכנית, יתאפשר למחזיקי כרטיסי האשראי של לאומי קארד להמיר נקודות לתוכנית הנוסע המתמיד היוקרתית OnePass של קונטיננטל איירליינס.
בתוכנית OnePass של קונטיננטל איירליינס כל טיסה מתוגמלת במיילים הניתנים להמרה להטבות בכרטיסי טיסה בונוס ובשדרוגים ליותר מ-500 יעדים על פני חמש יבשות. התוכנית כוללת למעלה מ-75 שותפות, ביניהן חברות תעופה, בתי מלון, חברות להשכרת רכב, כרטיסי אשראי ותקשורת.
יחס ההמרה לנקודות לאומי קארד הוא 35 נקודות לאומי קארד בכרטיס בינלאומי וזהב שוות 10 מיילים, וכל 20 נקודות לאומי קארד בכרטיס פלטינה שוות 10 מיילים. בטיסה הראשונה זוכה הלקוח בבונוס חד פעמי של 5,000 מיילים, בנוסף למספר המיילים שמקנה כרטיס הטיסה. לקוח שטס במחלקת ה-BusinessFirst מכפיל את מספר המיילים שאותם ניתן לצבור במחלקת תיירים באותה טיסה. מרגע שהלקוח מגיע למעמד Elite בתוכנית OnePass, כל טיסה מזכה אותו בבונוסים נוספים. אין התיישנות על צבירת מיילים.
מנכ"ל לאומי קארד, אריה היילוייל, אומר כי התוכנית המוצעת ללקוחות לאומי קארד מהווה קפיצת מדרגה בהטבות בשוק כרטיסי האשראי. "אנו שמחים על שיתוף הפעולה עם אחת מחברות התעופה המובילות בעולם, ונמשיך לפתח אותו בעתיד לטובת הלקוחות המשותפים שלנו", אומר היילוייל.
אבי פרידמן, מנכ"ל קונטיננטל איירליינס בישראל, אומר כי החברה שוקדת על פיתוח ושיפור השירותים המוצעים לשוק הישראלי. "החיבור בין קונטיננטל איירליינס כמותג בינלאומי מוביל ובין לאומי קארד, מותג ישראלי מוביל, מהווה נקודת ציון נוספת למחויבותה של החברה לשוק המקומי ומצביע על הרצינות שאנו מייחסים לפוטנציאל של הצרכן הישראלי".
תוכנית OnePass זוכה זה מספר שנים לציונים גבוהים בסקרי פופולריות. השנה זכתה התוכנית בפרס “Freddie”, שמוענק על ידי המגזין Inside flyer בקטגוריות התוכנית הטובה ביותר, תוכנית Elite הטובה ביותר, התוכנית המתגמלת ביותר ואתר האינטרנט הטוב ביותר.
דוגמאות להטבות בתוכנית בטיסות ישירות בין תל אביב לצפון אמריקה: 50 אלף מיילים מזכים בכרטיס במחלקת תיירים לא בתקופת השיא, 70 אלף מיילים מזכים בכרטיס במחלקת תיירים בתקופת השיא.
בנוסף, מציעות החברות הוזלות על כרטיסי טיסה לארה"ב בעונת הקיץ, שיירכשו עד ה-25 לחודש. טיסה לניו יורק תעלה 777 דולר (666 דולר לילד עד גיל 12) בתוספת 200 נקודות בלאומי קארד, וטיסה לאורלנדו, לוס אנג'לס או סן פרנסיסקו תעלה 999 דולר (849 דולר לילד עד גיל 12) בתוספת 200 נקודות בלאומי קארד.