שתף קטע נבחר

יהודים מקנדה: קרן השקעות בישראל ב-100 מיליון ד'

כעת עוסקים בהקמת הקרן, ובספטמבר בכוונת הקבוצה להגיע ארצה ולהיפגש עם נציגי מיזמים ישראלים בהיי-טק

קבוצה של אנשי עסקים יהודיים מקנדה הודיעה אתמול על הקמת קרן הון סיכון להשקעות בהיי-טק בישראל בהיקף 100 מיליון דולר. בהודעתה שנשלחה אתמול (ד') לנשיא לשכת המסחר ישראל קנדה, עו"ד יהודה רווה, הודיע נציג הקבוצה, כי ההחלטה התקבלה בעקבות המצב הקשה בישראל והרצון מצידם לסייע למדינה כעת, אך גם מתוך האמונה, שדווקא עכשיו ניתן לאתר הזדמנויות עסקיות רבות.

ההחלטה על הקמת קרן הון סיכון להשקעה בחברות סטארט-אפ ישראליות התקבלה לאחר פגישה שנערכה באוטווה לפני כחודש, עם משלחת הנשיא משה קצב, ובהם עו"ד רווה ויו"ר איגוד התוכנה בישראל עמירם שור. במהלך פרזנטציה שהוצגה לאנשי העסקים הקנדים היהודים על ענף ההיי-טק בישראל, הושמעה התלהבות רבה מצידם, וכעת היא באה לידי ביטוי.

בהודעה שנשלחה לישראל, נמסר, כי כעת עוסקים בהקמת הקרן, ובספטמבר בכוונת הקבוצה להגיע ארצה ולהיפגש עם נציגי מיזמים ישראלים בהיי-טק.

עוד מהלך בעקבות ביקור הנשיא בקנדה ומכסיקו: ממשלת מכסיקו תעסיק את עו"ד רווה כיועץ מיוחד למכרזי הקמה, מימון ותפעול, בשיטת BOT להקמת כבישי אגרה, בבתי זיקוק ובתי ספר ברחבי המדינה.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
"דווקא עכשיו ניתן לאתר הזדמנויות עסקיות"
"דווקא עכשיו ניתן לאתר הזדמנויות עסקיות"
מומלצים