פוקס.קום ווירלס משלימה גיוס של 10 מיליון ד'
הכסף יגויס מבעלי המניות ומקרן הון-סיכון נוספת לפי שווי נמוך משווי הגיוס הקודם החברה צופה לעבור לרווח ברבעונים הקרובים
חברת פוקס.קום ווירלס הישראלית עומדת לגייס סכום של כ-10 מיליון דולר מבעלי המניות של החברה. לגיוס אמורה להצטרף קרן הון-סיכון נוספת מלבד בעלי המניות. כך נודע ל"ידיעות אחרונות". פוקס.קום ווירלס הוקמה בשנת 98'. החברה עוסקת בפיתוח מוצרי קישור לתשתיות תקשורת רחבת סרט. החברה מניחה אנטנות ממסר הקולטות שידורים סלולריים בבניינים ובמקומות שבהם אין קליטה. הפתרון חוסך לחברות התקשורת את העלויות שכרוכות בהנחת מגברים.
פוקס.קום ווירלס מוכרת את מוצריה לרוב חברות התקשורת הגדולות בעולם. בין השאר, היא הניחה תשתית במרכז בואינג בארהב ובמרכז עזריאלי בתל-אביב. מכירות החברה הסתכמו ב-01' בכ-8 מיליון דולר. הצפי למכירות החברה בשנת 02' הוא 15 עד 20 מיליון דולר. החברה עדיין מפסידה, אך כבר במהלך הרבעונים הקרובים צפויה החברה לעבור לרווח.
הגיוס האחרון של החברה לפני יותר משנה היה לפי שווי חברה של כ-65 מיליון דולר. שווי הגיוס הנוכחי של החברה תלוי בשאלה אם קרן נוספת תיטול חלק בגיוס. אולם על-פי ההערכות, שווי החברה יהיה נמוך יותר עקב הירידה בשווי חברות הטכנולוגיה בשנתיים האחרונות.
פוקס.קום ווירלס מנוהלת על-ידי אייל לוי, ששימש בעבר כמנכ"ל חברת פלאפון, וכן האוורד לבודה, שהקים את החברה. לבודה נמנה עם בעלי המניות של החברה, והוא מחזיק בכ-9.9% מהמניות. בין בעלי המניות הנוספים של החברה נמנית קרנות הון-הסיכון יורופאנד מקבוצת פדרמן, בעלת השליטה במלונות דן ובחברת אלביט מערכות. בעלות מניות נוספות הן קרנות הון-הסיכון אייפקס-ישראל, קרן ג'נסיס וקרן אוריון.