שתף קטע נבחר

ד"ר פישר מעלה קמפיין לאולטרסול במיליון דולר

במסגרת הקמפיין יוצגו תכשירים חדשים: אולטרסול 100, אולטרסול 50 לתינוקות ואולטרסול בתרסיס

תשלובת ד"ר פישר יוצאת בקמפיין פרסומי למותג אולטרסול – מוצרים להגנה מפני השמש. סיסמת הקמפיין: "ד"ר פישר אולטרסול – ההגנה הגבוהה ביותר לבריאות של מחר". היקף הקמפיין עומד על מיליון דולר, ויכלול סרטוני פרסום בטלוויזיה, פרסום בעיתונות ופעילות שיווקית בנקודות המכירה. הקמפיין מבוצע על ידי משרד פרסום אדלר-חומסקי&ורשבסקי.

מטרת הקמפיין היא למצב את סדרת ד"ר פישר אולטרסול כמעניקה מענה אולטימטיבי להגנה מפני נזקי שמש, ובעיקר מנזקים מצטברים במשך השנים. הקמפיין ידגיש את המסר לפיו תכשיר האולטרסול הוא תכשיר ההגנה משמש היחיד בישראל המומלץ על ידי האגודה האמריקאית למלחמה בסרטן העור.

במסגרת הקמפיין, תשיק התשלובת תכשירים חדשים ומתקדמים בסדרת ד"ר פישר אולטרסול: תכשיר עם מקדם הגנה 100, ד"ר פישר אולטרסול בייבי עם מקדם הגנה 50 לתינוקות, מוס לילדים עם מקדם הגנה 30 ושמן בתרסיס עם מקדם הגנה 15.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אולטרסול. מוכר בארה"ב
אולטרסול. מוכר בארה"ב
מומלצים