שתף קטע נבחר

אלי כהן, שחקן העבר של הפועל תל אביב ונבחרת ישראל, נעצר בחשד כי שיחד שופטים.

אחר הצהריים (ב') הותר לפרסום, כי משטרת ישראל עצרה היום לחקירה את אלי כהן, שחקן העבר של קבוצת הפועל תל אביב ונבחרת ישראל. כהן חשוד בניהול תחנת הימורים בלתי חוקיים על משחקי כדורגל, ומעורבות בפרשת השוחד שנחשפה לפני כשבועיים, בין היתר במתן שוחד לשופטים על מנת שיטו תוצאות של משחקים. עם זאת, יש לציין, כי הכדורגלן לא חשוד במעורבות בהטיית תוצאות משחקים כשהיה שחקן פעיל. כהן נחקר מאז שעות הצהריים ומחר בבוקר תבקש המשטרה להאריך את מעצרו.

כאמור, אלי כהן הוא השחקן הראשון ששמו נקשר במעורבות בפרשת ההימורים הבלתי חוקיים בספורט. עד כה חקרה המשטרה שמונה שופטים, מהם שישה נעצרו: סבי אלנקווה, יוחנן צ'יבוטרו, בריק תחסין, משה אטיאס, חיים מירובסקי, ויריב מעתוק. כמו כן חקרה המשטרה את יו"ר לשעבר של אחי נצרת, באסל סולימאן.

כהן שיחק בהפועל תל אביב מקבוצת הנערים ועד שפרש ממשחק פעיל בתחילת שנות התשעים. הוא זכה עם הקבוצה בשתי אליפויות - בעונת 85-86 ובעונת 87-88. באליפות השנייה שלו עם הפועל תל אביב היה כהן מהשחקנים המרכזיים בקבוצה והוכתר ככדורגל העונה של "מעריב" ו"ידיעות אחרונות". במדי נבחרת ישראל הוא כבש שלושה שערים.

לפני שלוש שנים נעצר כהן בחשד לאחזקת רכוש גנוב וסמים קלים מסוג מריחואנה, במסגרת מבצע "עלה נידף" שערכה משטרת מרב ירקון, אך שוחרר בערבות.

 

(אלון חכמון ואורי יסעור)

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים