שתף קטע נבחר

כ.א.ל: העברת כספים עם ווסטרן יוניון בכרטיס אשראי

במסגרת שיתוף פעולה עם רשות הדואר יוכלו מחזיקי כרטיס אשראי של כ.א.ל לבצע העברת כספים לכל העולם באמצעות שירותי ווסטרן יוניון

רשות הדואר יוצאת בשיתוף פעולה עם חברת כ.א.ל, במסגרתו ניתן יהיה להשתמש בשירותי העברת הכספים של חברת ווסטרן יוניון (WESTERN UNION), שרשות הדואר היא נציגתה בישראל, באמצעות כרטיסי האשראי של כ.א.ל. השירות מאפשר העברת כספים לכל מקום בעולם תוך דקות, כשמקבל הכסף מקבל אותו במזומן ב-185 מדינות ברחבי העולם.

עד עתה ניתן היה להשתמש בשירותי ווסטרן יוניון רק בהגעה פיסית לסניפי רשות הדואר ולשלם במזומן. השירות מאפשר לבצע את הפעולה באמצעות הטלפון ובכרטיס אשראי. במהלך ההפעלה הניסיונית של השירות הוא יופעל בימים א'-ה' בין השעות 8 בבוקר ל-7 בערב ובימי שישי עד 12:30 בצהריים. בהמשך הוא יורחב כך שיופעל 24 שעות ביממה.

יו"ר מועצת בנק הדואר, ליאורה בירנהק-מרכוס, מסרה, כי היקף הפעילות של שירות העברת כספים לחו"ל באמצעות בנק הדואר מסתכם בעשרות אלפי פעולות, המניבות מחזור של עשרות מיליוני שקלים לחודש. להערכתה, בעקבות שיתוף הפעולה החדש, הפעילות של העברת כספים באמצעות ווסטרן יוניון תגדל.

השירות כרוך בעמלה בגובה של 19 עד 44 דולר בהתאם לסכום ההעברה. שער ההמרה בין שקלים לדולרים יעמוד על 0.6% מעל שער האמצע בהתאם לשערים בחדרי העסקאות כפי שיקבע על ידי בנק הדואר.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כ.א.ל. לא צריך מזומן
כ.א.ל. לא צריך מזומן
רשות הדואר. ווסטרן יוניון מהבית
רשות הדואר. ווסטרן יוניון מהבית
מומלצים