שתף קטע נבחר

הוגש כתב אישום בגין רצח השוטר אביב קרודו

רובין אבו זייד נאשם שרצח את השוטר שעצר אותו בשל אחזקת נשק. לאחר מכן נמלט לדובאי ולירדן והוסגר לאחרונה לארץ

לבית המשפט המחוזי בתל אביב הוגש הבוקר (ה') כתב אישום נגד רובין אבו זייד, תושב לוד בן 22, הנאשם ברצח השוטר אביב קרודו. אבו זייד הובא לישראל מירדן לפני כשבועיים לאחר שהצליח להימלט לדובאי אחרי הרצח.

קרודו ז"ל נרצח במרס השנה, כשיצא עם שוטר נוסף לבדוק אדם חשוד, על פי הודעה אנונימית שהתקבלה בתחנת משטרת לוד. על פי כתב האישום, קרודו וחברו ניגשו לחשוד, אבו זייד, שישב על אופנוע ברחוב חשמונאים בעיר והחלו לערוך חיפוש על גופו. בחיפוש מצאו השניים אקדח.

בכתב האישום נטען כי בשלב זה הבין אבו זייד שהוא עומד להיעצר, חטף את האקדח וירה ארבע יריות בקרודו, שמת מפצעיו זמן קצר לאחר מכן.

מיד לאחר המקרה נמלט אבו זייד מהמקום והצליח לצאת מישראל מצויד בדרכון מזויף. הוא הגיע לדובאי ולירדן, משם הועבר לאחרונה לישראל, למרות שאין הסכם הסגרה בין שתי המדינות. מעצרו הוארך עד ה-8 באוגוסט.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נרצח כי מצא את האקדח. קרודו ז"ל
נרצח כי מצא את האקדח. קרודו ז"ל
צילום: דודו בכר
מומלצים