שתף קטע נבחר

ביתילי: המיזוג עם אי.די.דיזיין לא יבטל המותגים

נשיא החברה, עופר איתני: המיזוג יתבצע בתחום הלוגיסטיקה ויוביל לחיסכון של עד 10%

אם יתבצע מיזוג בין שתי רשתות הרהיטים אי.די.דיזיין וביתילי - כל אחד מהמותגים ימשיך לפעול בנפרד. כך אמר ל"ידיעות אחרונות" עופר איתני, נשיא רשת ביתילי, בתגובה ראשונה לאחר ההודעה לבורסה, שבה הודיעה ביתילי על מגעים ראשונים עם אי.די.דייזין למיזוג.

המגעים מתנהלים בין הבעלים, איתני, לאליעזר פישמן. המחזור המאוחד של שתי הרשתות עומד על כ-250 מיליון שקל, כשכל ענף הרהיטים בישראל מגלגל כ-4 מיליארד שקל.

לדברי איתני, בזמן מיתון אנשים שמים את האגו שלהם בצד, וחושבים רק על טובת העסק. לפישמן יש מספיק עסקים, ואין לו בעיית אגו - וגם אנחנו לא ילדים. לדבריו, המיזוג יתבצע ברמת המטה בלבד, כשהכוונה היא למזג פעילויות תפעוליות כמו מערך לוגיסטיקה, מטה ומחסנים במטרה לחסוך בעלויות. "אני מעריך שניתן לחסוך בין 5% ל-10% מהעלויות - אחוז גבוה מאוד ברשתות קימעונאיות". ההערכות הן, כי ניהול המיזם המשותף יינתן לאיתני, שביתילי מהווה את ליבת עסקיו.

יוחאי שוחט, מנכ"ל אי.די.דיזיין המפעילה 7 חנויות, מסר כי הרשת רשמה ברבעון הראשון של 2002 רווח. הוא סירב לאשר הערכות, כי לרשת נגרמו הפסדים בשנת 2002. ביתילי, שמפעילה 11 חנויות, סיימה את הרבעון הראשון ברווח של 1.5 מיליון שקל, אך סיימה את כל שנת 2001 בהפסד.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ביתילי. שומרים על המותג
ביתילי. שומרים על המותג
מומלצים