שתף קטע נבחר

פיטר צ'לסום יביים גירסה חדשה ל"הנרקוד?"

הסרט היפני המצליח מ-1996 יזכה לעיבוד מחודש. טרם לוהק שחקן לתפקיד הראשי

הבמאי פיטר צ'לסום יביים את העיבוד המחודש לקומדיה הרומנטית היפנית משנת 1996 "הנרקוד?". חברת "מיראמקס" שתפיק את הסרט רכשה את זכויות ההפקה בשנת 1996 לאחר שהסרט בגרסתו הראשונה גרף 10 מיליון דולר ברחבי ארה"ב בלבד והפך לסרט היפני המצליח ביותר שם בכל הזמנים.

במרכז עלילת הסרט שוהיי סוגיאמה, פקיד מס הכנסה משועמם שמתאהב בבחורה יפהפיה. הוא עוקב אחריה ומגלה שמדובר במורה לריקוד. סוגיאמה מצטרף לשיעורי הריקוד במטרה להתקרב אליה ומתאהב בדרך בריקוד עצמו. הוא נרשם לתחרות ריקוד כבן זוגה של המורה ומתרחק מאשתו. למרות שלפני מספר חודשים דווח כי את התפקיד הגברי הראשי יגלם טום הנקס, נראה שעכשיו רשימת המתמודדים על התפקיד עדיין פתוחה.

הסרט התגלה בשנת 1996 כשהוקרן במסגרת פסטיבל קאן וזכה להצלחה גדולה ולביקורות משבחות. צ'לסום ביים לאחרונה את ג'ון קיוזאק וקייט בלאנשט בסרט "בדיוק כשהתאהבנו" ולפני כן את וורן בייטי בסרט "משחקי חברה".

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים