שתף קטע נבחר

רשת "אווזי" נגד מסעדת "אווזי הזהב"

רשת "אווזי" גייסה את ד"ר מינה צמח כדי להוכיח כי מסעדת "אווזי הזהב" בב"ש מטעה את ציבור הסועדים. מנהלי הרשת דורשים פעם נוספת שהשם ישונה. "אווזי הזהב": בית המשפט כבר החליט. אין לנו כל כוונה להשמיט שום מלה משם המסעדה

כ- 30 אחוזים מתושבי באר שבע טועים לחשוב, כי מסעדת "אווזי הזהב", הממוקמת במתחם "ביג" בעיר, שייכת לרשת "אווזי", המפעילה מסעדה בקריית יהודית. כך עולה מסקר שביצעה ד"ר מינה צמח עבור רשת המסעדות, אשר תוצאותיו מובאות בתצהיר שהוגש באחרונה לבית המשפט המחוזי בבאר-שבע.

התצהיר שהגישה רשת "אווזי" הוא המשך לסכסוך המשפטי הניטש בינה לבין מסעדת "אווזי הזהב" בעיר. לטענת הרשת, השם "אווזי הזהב" מטע ומהווה גניבת מוניטין על-ידי המסעדה המתחרה, וראיה נוספת לכך היא – כפי שעולה מהסקר המוצג בתצהיר כ- 13 אחוזים מתושבי העיר שאכלו ב"אווזי הזהב" טעו לחשוב כי הם סועדים ברשת "אווזי".

כזכור, לפני כשנה הוציא בית המשפט צו ביניים, המורה ל"אווזי הזהב" לנקד ב"צירה" את האות ז' במילת הסמיכות "אווזי", ולשנות בכל פירסומיה את שם המסעדה, כך שלא ידמו לשמה של רשת המסעדות.

"למרות החלטת בית המשפט", אמר יגאל דנינו, המנהל האירגוני של רשת "אווזי", "המסעדה הנתבעת ממשיכה להטעות את הציבור, וממצאי הסקר מוכיחים זאת. אנו תובעים שהמסעדה המתחרה תוציא את המילה 'אווזי' לחלוטין משמה".

בתגובה אמר חיים מלכה, מבעלי מסעדת "אווזי הזהב": "בית המשפט כבר פסק את דברו, ואנו כיבדנו את ההחלטה ופעלנו בהתאם. אין לנו כל כוונה להטעות את הציבור, וגם אין לנו כל כוונה להשמיט שום מלה משמה של המסעדה".

פרקליטו, עו"ד אלעד כהן, הוסיף וציין כי ממצאי הסקר מופרכים מיסודם והנתונים יופרכו אחת ולתמיד במהלך הדיון הצפוי בבית המשפט. תביעת "אווזי", שבמסגרתה הוגש התצהיר, אמורה להתברר בבית המשפט המחוזי בבאר שבע בחודש אוקטובר הקרוב.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מנתוני הסקר עולה כי 13 אחוז מתושבי העיר אכלו ב"אווזי הזהב" וטעו לחשוב שהם סועדים ברשת "אווזי"
מנתוני הסקר עולה כי 13 אחוז מתושבי העיר אכלו ב"אווזי הזהב" וטעו לחשוב שהם סועדים ברשת "אווזי"
מומלצים