אנגליה: בסט עשוי להשתלב בהנהלת פורטסמות'
שחקן העבר, ג'ורג' בסט, אשר מחלים מניתוח השתלת כבד, עשוי להצטרף לצוות המקצועי של פורטסמות', במידה שהקבוצה תעפיל לפרמייר-שיפ. נשיא הקבוצה: "אני רוצה שהוא יהיה קרוב למועדון שלנו"
שחקן העבר האגדי של מנצ'סטר יונייטד, ג'ורג' בסט, מודה כי הוא שוקל חזרה סנסציונית (כך, לפחות, היא תתקבל באנגליה)לעולם הכדורגל - עם קבוצת פורטסמות' מהליגה הראשונה. בסט, שחקנה של נבחרת צפון אירלנד בעבר, אשר מחלים בימים אלו מניתוח השתלת כבד שעבר לאחרונה, אמר לנשיא הקבוצה, מילאן מנדאריץ': "הייתי מאד שמח להיות מעורב".
בסט הוא חבר טוב של מנדאריץ' מאז שיחקו יחד בקבוצת סן חוזה ארת'קוויקס בליגה האמריקנית ובגיל 56 יש בכוונתו להצטרף לצוות המקצועי, במידה שפורטסמות' תעלה בתום העונה לפרמייר-שיפ.
מנדאריץ' עצמו אמר: "אני רוצה שג'ורג' בסט יהיה קרוב למועדון שלנו וכשהוא יתאושש לחלוטין מהניתוח נשב ונראה מה ניתן לעשות. אני מצפה שג'ורג' יקדם את פורטסמות' ואני בטוח שנוכל לעשות דברים יחד".
סוכנו של בסט, פיל יוז, אמר: "ג'ורג' עובר תהליך איטי של החלמה, אבל כשהוא יהיה כשיר במאה אחוז נבדוק את הנושא מול פורטסמות'. זה יכול לקחת חצי שנה עד שנה, לפני שהוא יוכל לשקול הצעה כלשהי אבל אני בהחלט יכול לראות אותו משתלב בתפקיד דוברות במועדון. מהיכרות עם ג'ורג' אני יודע שהוא ירצה להיות מעורב באופן מלא במה שקורה".