הפועל גליל עליון עלולה לא לפתוח את העונה
הקבוצה לא עמדה עדיין בדרישות של הרשות לבקרת תקציבים ואם לא תגיש מקצה שיפורים, לא תוכל לפתוח את העונה ביום ראשון. יו"ר הקבוצה, יעקב בן שושן: "אני מקווה שנשלים את החסר עד יום ראשון"
הפועל גליל עליון עלולה שלא לפתוח ביום ראשון את ליגת העל, זאת לאחר שהערב (ה') לא אושר תקציבה של הקבוצה ברשות לבקרת תקציבים.
במהלך היום עשו ראשי הקבוצה מאמצים רבים כדי להגיש לבקרה את המסמכים הדרושים, ואף הצליחו להחתים את כל הסגל ואת הצוות המקצועי על חוזים. למרות המאמצים הודיע לגליל יו"ר הרשות לבקרת תקציבים, צבי פורת, כי הקבוצה עדיין לא עומדת בדרישות ולכן לא תוכל לפתוח את העונה. עם זאת הוסיף פורת, כי במידה והגליל תשלים את דרישות הבקרה היא תוכל להשתתף בליגה
יו"ר הקבוצה, יעקב בן שושן, אמר היום: "נכון לעכשיו חסרים עוד מספר דברים קטנים כדי להשלים את המעבר שלנו בבקרה. אני משוכנע שעד יום ראשון נשלים את החסר ומאמין שנוכל לפתוח את העונה", אמר. "במידה ולא ינתן לנו אישור קבוע, אני מקווה שנוכל לקבל לפחות אישור זמני", הוסיף בן שושן.
גליל אמורה לשחק ביום ראשון מול הפועל נהריה.