שתף קטע נבחר

50 מיליון שקל בהגרלת פיס - בנובמבר

במבצע חדש של מפעל הפיס יוגרלו מדי יום 100 אלף ש"ח, ובסוף החודש - 50 מיליון

במהלך חודש נובמבר תתחיל "ההגרלה הגדולה", סדרת הגרלות יומיות של מפעל הפיס - כך נודע ל- ynet. במסגרת הפרוייקט יתבצעו שלושים הגרלות - מדי יום יוגרלו 100 אלף ש"ח, ובהגרלה המסכמת יוגרלו 50 מיליון ש"ח. הסכום הינו הגבוה ביותר שהוגרל בישראל מאז הגרלת היובל - גם במסגרתה הוגרלו 50 מיליון ש"ח. על פי מספר גורמים המקורבים להגרלה, מחיר כרטיס יעמוד על 100 ש"ח, והוא יהיה תקף לכל ההגרלות שיתקיימו מרגע רכישתו.

 

איך נדע?

 

ההגרלות היומיות יועברו מדי יום בשידור חי בערוץ 1. את ההגרלות ינחו שתי מנחות - אף אחת מהן אינה צפויה להיות עירית ענבי, שמנחה את ההגרלות השבועיות. השידור יימשך מספר דקות ויועבר מאולפן וירטואלי של רשות השידור.

הפרטים לא קיבלו אישור מאף גורם המעורב בפרוייקט: יוסי משולם, מנהל הטלוויזיה סירב להגיב ואמר כי יש לפנות בנושא זה למפעל הפיס. ממפעל הפיס סירבו לאמת את הפרטים ומסרו כי בנובמבר תכונס מסיבת עיתונאים ובה יושק המוצר החדש.

 

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פיס. כרטיס אחד לכל ההגרלות
פיס. כרטיס אחד לכל ההגרלות
מומלצים