סימיגון תספק מערכות אימון באסיה בכ-10 מיליון דולר
החברה הישראלית וחברת SCS מסינגפור יספקו חבילות של אימוני סימולציה אינטראקטיביים לשוק אסיה-פסיפיק. העסקה צפויה להביא לסימיגון הכנסות של כ-10 מיליון דולר בארבע שנים
חברת סימיגון הישראלית וחברת SCS מסינגפור יספקו חבילות של אימוני סימולציה אינטראקטיביים לשוק אסיה-פסיפיק. העסקה צפויה להביא לסימיגון הכנסות של כ-10 מיליון דולר בארבעת השנים הקרובות.
ל-SCS מומחיות נרחבת בפיתוח מערכות לומדה (Courseware) והיא פיתחה למעלה מ-1,000 שעות של חומר ללמידה אלקטרונית (e-Learning) למספר משרדי ממשלה בסינגפור. היא תשתמש בטכנולוגיות ה-AirBook של סימיגון ובאפליקציות של מערכת ניהול תוכן הלמידה (LCMS) על מנת לפתח מערכות לומדה אשר ישלבו סימולציה תלת-ממדית באיכות גבוהה. לדוגמא, קבוצה של משתמשים תוכל לקחת חלק במתאר של אימון משימה מבוזר, כאשר המשתמשים משתתפים היישר ממחשביהם האישיים בזמן אמת עם עמיתיהם.
SCS, בעלת מחזור מכירות שנתי המוערך בכ-250 מליון דולר. החברה מעסיקה 2,000 עובדים, ופעילה באוסטרליה, סין, הונג קונג, ניו זילנד, מלזיה, איי בורניאו, פיליפינים, תאילנד וארה"ב.
עמי וייצר, מנכ"ל סימיגון: "השותפות עם מובילה בינלאומית כ-SCS מקרבת אותנו ליעד שלנו: להיות עמוד השדרה הטכנולוגי של תעשיית הלמידה והאימונים. סימיגון רואה בהסכם זה התחלה של ברית שתביא תועלת רבה לשני הצדדים לטווח הארוך".
סטפן יאו, נשיא ומנכ"ל SCS: "נוכל לבנות מערכות לומדה מתוחכמות ביותר מסוג CBT עם טכנולוגיות הסימולציה וניהול הידע של סימיגון. השותפות הזאת עם סימיגון היא חלק מן המאמצים המתמשכים שלנו להביא את המוצרים והפתרונות הטובים ביותר ללקוחות שלנו".
מערכת ה-AirBook הנה מערכת אישית לאימון, לימוד ותקשורת בין חברי קהילות מקצועיות במגזר הצבאי והאזרחי המותקנת למחשבי PC סטנדרטיים. האימון מתבצע באמצעות לימוד והתנסות אישית המבוססת בין היתר על טכנולוגיות מתקדמות של מציאות מדומה (Virtual Reality).