שתף קטע נבחר

עלית מצאה מחליפים לפוקימון טאזוס: בייבלייד ספינרס

עלית מחליפה את הפוקימון טאזוס ב"להיט הבא": בייבלייד ספינרס, שיחכו לילדים בחטיפים המלוחים של עלית, ולא באריזות הקטנות. הכינו את הארנקים, כי עלית תשקיע בשיווק 1.5 מיליון דולר

הפוקימונים כבר לא מהווים להיט של ממש בקרב הילדים, והחברות מנסות למצוא צעצועים חדשים שיגרמו לילדינו עניין, על מנת שהם יוכלו להוציא עוד כסף מכיס ההורים. בעלית מזון חושבים שהם מצאו את הלהיט הבא: קוראים לו בייבלייד ספינרס, ולטענת עלית "מדובר בלהיט עולמי שיסובב לכם את הראש".

אז מה זה בעצם הבייבלייד ספינרס, שעלית משקיעה בשיווקו 1.5 מיליון דולר. חברת המלוחים הבינ"ל 'פריטו לי', שהיא גם החברה האם של עלית מזון, עבדה על פיתוח המשחק במשך שנה, עד שמצאה את השילוב שנבחר במקום הראשון בקבוצות מיקוד בהולנד, ספרד, פורטוגל וגם בישראל.

מדובר ב-36 דגמים של דיסקיות מסתובבות להרכבה עצמית, שיוכנסו לכל שקיות תפוצ'יפס, שוש, צ'יטוס ודוריטוס מעל 40 גרם (בשקיות הקטנות של 25 גרם לא תמצאו את המוצר). עם הדיסקיות אפשר לשחק: כל מתחרה מסובב את הספינר שלו בתוך גבולות זירה מוגדרים מראש, הספינרס מסתובבים, מתנגשים והאחרון שנשאר מסתובב בזירה – מנצח.

המשחק מבוסס על הסדרה בייבלייד, הסידרה פופולרית ברשת הסדרות המצויירות ה-Cartoon network בארה"ב, שעומדת להעלות גם בערוץ הילדים בישראל בחודש הקרוב.

רונן זוהר, מנכ"ל עלית מזון, אמר כי "עלית מזון שמה לה לדגל לענות על הצרכים של הילדים וליצור עימם קשר קרוב בכל הקשור לטעמים, צורות, משחקים והפתעות. לדבריו, "בזכות ניסיון העבר שלנו במבצע פוקימון טאזוס, שהגדיל את מכירות החטיפים המלוחים של עלית בכ-30%, אנו יודעים כי המהפכה הבאה כבר כאן".

 

 

 

 

בספרד ובפורטוגל כבר מדווחים על נתוני גידול של 77% במכירות בשבוע הראשון, 150% בשבוע השני ו-205% בשבוע השלישי. מדובר בנתוני מכירות גבוהים יותר מתקופת המבצע של 'פוקימון טאזוס'.

בנוסף לקמפיין, עלית מזון תשתף פעולה עם עם ערוץ הילדים שיכלול טורנירי "ביבליד ספינרס" באולפן ערוץ הילדים ובקניונים ברחבי הארץ בתקופת חנוכה. הגמר יתקיים באולפן ערוץ הילדים ב-18 בדצמבר.

עלית מזון נמצאת בבעלות עלית תעשיות (50%) ו'פריטו ליי' מבית 'פפסיקו' (50%). .

 

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים