ספרד: פאמסה ולנסיה במקום הראשון
ולנסיה העפילה לפיסגה לאחר שניצחה בבית את ויאדוליד 72:95. טאו ויטוריה הביסה את פואנלברדה 72:90. ברצלונה, שגברה בחוץ 83:75 על אוניקאחה מלאגה, מדורגת שניה ואסטודיאנטס שלישית. ריאל מדריד ניצחה את חובנטוד בדאלונה בחוץ
פאמסה ולנסיה עלתה היום (א') למקום הראשון בטבלת הליגה הספרדית בכדורסל, אחרי שניצחה במחזור השמיני בבית את פורום ויאדוליד 72:95. פבריציו אוברטו קלע 17 נקודות לזכות ולנסיה, נאצ'ו רודיה הוסיף 15 נקודות וטומאשביץ' 13 ו-11 ריבאונדים. נורמן נולאן ואוסקר ייברה קלעו 23 נקודות לויאדוליד. זה היה הניצחון השישי של ולנסיה העונה.
יריבת מכבי תל אביב ביורוליג, האלופה טאו ויטוריה, לא התקשתה לנצח בביתה את פואנלברדה מדריד 76:90. הרבו לקלוע לטאו: לואיס סקולה 29, אנדרס נוצ'יוני 20, לאנדרו פז'אדינו 17 וג'רום אלן 12.
במשחק נוסף שנערך היום ניצחה ריאל מדריד בחוץ את חובנטוד בדאלונה 74:78. אלברטו הררוס בלט בריאל עם 24 נקודות. זה היה הניצחון החמישי של ריאל העונה, והיא מדורגת חמישית בטבלה.
במשחק נוסף ניצחה קאסאדמונט חירונה בגרנדה 62:59.
אמש: ברצלונה ניצחה את מלאגה בחוץ
ברצלונה זכתה אמש (ש') בניצחון חוץ, 75:83 על אוניקאחה מלאגה, והיא מדורגת שניה בטבלה, כשגם לה 6 נצחונות ו-2 הפסדים.
גרגור פוצ'קה קלע 23 נקודות וקלט 10 ריבאונדים עבור ברצלונה, ודז'אן בודירוגה הוסיף 22 נקודות. לואיס בולוק קלע 17 נקודות למלאגה ומילאן גורוביץ' הוסיף 16 נקודות.
לאסטודיאנטס, שניצחה בבית את גראן קנאריה 72:98, יש מאזן זהה לזה של ולנסיה וברצלונה, והיא מדורגת שלישית. פליפה רייס, שחקנה של נבחרת ספרד שתתמודד נגד ישראל במוקדמות אליפות אירופה בשבוע הבא, בלט באסטודיאנטס עם 19 נקודות.
קאפארבו ליידה, שהפסידה בחוץ ללצ'ה ריו 91:70, ירדה למקום השישי בטרם הושלם המחזור, עם 3 הפסדים ו-5 נצחונות. תוצאות נוספות: קאסרס - לוסנטורם אליקנטה 93:97; קאחה סן פרננדו - מנרסה 100:104.