שתף קטע נבחר

"יומטוב" - כל מה שאתם צריכים לדעת

כל הפרטים, האיחודים, הצוותים, האטרקציות והשעות. וגם: קטע בלעדי מתוך האיחוד של "ניקוי ראש"

היום (חמישי) יתקיים "יומטוב", יום התרמה למען ילדי ישראל שישודר ב"קשת", זכיינית ערוץ 2. ערב השידורים המיוחד ייפתח ב-20:30, יעמוד בסימן הומור וצחוק ויוגש במתכונת אולפן פתוח עם מנחים שיתחלפו מדי 30-40 דקות. במהלך הערב יתקיימו איחודים יוצאי דופן של שלישיית הגשש החיוור, צוות "ניקוי ראש" (ניתן לצפות בקטע בלעדי מתוך האיחוד שישודר הערב) וצוות "זהו זה". נשיא "קשת" אורי שנער, היוזם והעורך הראשי של "יומטוב", הודיע כי האירוע יתחיל מסורת שנתית לגיוס כספים לתמיכה ולסיוע עבור ילדי ישראל.

צופים המעוניינים לתרום יכולים להתקשר לקו הפתוח שמספרו 1212392000, או באמצעות אתר יומטוב (הפניה לאתר בצד ימין תחת "אתרים נוספים").

 

מי מנחה, מתי האטרקציות?

 

דודו טופז ואהרל'ה ברנע יגישו את ארבעים הדקות הראשונות של המשדר (20:30-21:10). בחלקו הראשון של המשדר יתבצע האיחוד של "הגשש החיוור" ותשתתף גם שרית חדד. את השרביט ייטלו לאחר מכן אלי יצפאן ורפי רשף (21:50-21:10), שיארחו באולפן את שלום אסייג, סאבלימינאל ואריק לביא. הצמד גרייניק-אלתרמן ימשיך את הערב ביחד עם אשרת קוטלר (21:50-22:30), ובאולפן תתארח גם ריטה שתשיר גירסה מחודשת לשיר "אני חיה לי מיום ליום", שכתב עודד עקיבא והקדיש לאשתו. עקיבא היה אחד מאלפי הגולשים ששלחו הצעותיהם לאתר "יומטוב" ותרמו עשרה ש"ח. מיקי חיימוביץ' תופיע בפעם האחרונה בערוץ 2, לצדו של צביקה הדר (22:30-23:00), אז גם ישודר האיחוד של צוות "ניקוי ראש", לראשונה מאז 1976. את ערב השידורים הפתוח יסגרו גדי סוקניק, יעל בר-זהר, ארז טל ואורנה בנאי (23:00-24:00). במסגרת שעה זו ישודר גם האיחוד של "זהו זה". החל מחצות ישודר מרתון "לא נפסיק לצחוק" בהשתתפות אסי וגורי, אדיר מילר, קיציס-פרידמן, אלי ומריאנו, מיקי גבע, שלום אסייג, גיל קופטש ואמנים נוספים.

 

לאן הולך הכסף?

 

"קשת" הקימה ועדת ייעוד תרומות, שכוללת אישים מתחומים שונים במשק ובחברה, שתקבע אילו גופים יקבלו מענקים מתוך הכספים שייאספו ביום ההתרמה. בראש הוועדה עומדים מנכ"ל הרשות השנייה מוטי שקלאר ורוני דואק, יו"ר עמותת "ציונות 2000". מ"קשת" נמסר שעד כה הוגשו מעל 200 בקשות תמיכה מפרוייקטים המסייעים לילדים ונוער. הוועדה כבר החלה בבחינת הבקשות. המענקים יתמכו בפרוייקטים המשרתים לפחות 100 פרטים עד גיל 18 ותחומי ייעוד הכספים יוקצו השנה לילדים הנמצאים בסיכון ובמצוקה ולאלו מביניהם שנפגעו מפעולות איבה. כמו כן, יוקצו משאבים לילדים עם נכויות ולחולים במחלות קשות. את העזרה והייעוץ לתהליך ייעוד התרומות מספקים "הרוח הישראלית" ו"מתן- הדרך שלך לתת". מ"'קשת" נמסר שהכסף שייכנס מפרסומות יועבר גם כן כתרומה, בניכוי הוצאות הפקת המשדר.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ניקוי ראש, הערב. ספי מנשק את טוביה
ניקוי ראש, הערב. ספי מנשק את טוביה
צילום: מתוך יומטוב
ניקוי ראש. דובי מנשק את ספי
ניקוי ראש. דובי מנשק את ספי
צילום: מתוך יומטוב
ניקוי ראש. גם רבקה מנשקת
ניקוי ראש. גם רבקה מנשקת
צילום: מתוך יומטוב
מומלצים