שתף קטע נבחר

נתיבות: הקרב על מועדון הבינגו

שוטרים שהגיעו לסגור את מועדון "גולד קלאב" הפועל בעיר, הופתעו על ידי עשרות חברים של בעלי המקום שניסו למנוע מהם לסגור את המקום ולהחרים ציוד הימורים. בכוחות מתוגברים, הצליחו השוטרים להתגבר על העבריינים

שוטרי משטרת נתיבות הותקפו הלילה (יום ד') על ידי עבריינים מאשקלון ומאשדוד שניסו למנוע מהם לסגור את מועדון הבינגו שבבעלותם בנתיבות, ושהמשטרה פעלה אמש לסוגרו. שוטרי משטרת נתיבות לא צפו את ההתנגדות האלימה, כשהגיעו לסגור את מועדון הבינגו "גולד קלאב", שהוא השלישי שנסגר בנגב בחודשים האחרונים.

כמה עשרות מתושבי נתיבות שבילו במקום נחקרו ושוחררו, אך עד מהר הסתבר, כי המקום הוא בבעלותם של גורמים עבריינים מאשקלון. מנהל המקום הזעיק את הממונים עליו ואלה הגיעו בכוחות מתוגברים עם עבריינים מאשדוד ופתחו בהתנגדות אלימה לסגירת המקום ונאבקו עם השוטרים בניסיון למנוע מהם סגירת המקום והחרמת ציוד ההימורים.

שוטרי יס"מ ושוטרי מודיעין ממרחב נגב הוזעקו למקום כדי לסייע לשוטרים, אשר במהלך העימות נפצעו כמה מהם וכן נוקבו ארבע צמיגיה של ניידת המשטרה.

בסופו של דבר הצליחו השוטרים להשתלט על כנופיית העבריינים, ועצרו חמישה מבעלי המקום והמתפרעים, שיובאו היום להארכת מעצרם.

מפקד משטרת נתיבות רב פקד אלי מיימוני אמר ל-ynet, כי הוא הופתע מעוצמת ההתנגדות לה זכו השוטרים במועדון הבינגו.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קרב במועדון ההימורים. אילוסטרציה
קרב במועדון ההימורים. אילוסטרציה
מומלצים