מכבי חיפה תבחן חלוצים מארגנטינה וניגריה
אנדרס ברקאמונטה וככל הנראה גם קנדי בבאיוף יגיעו עד סוף השבוע למבחנים, על מנת שלקבוצה תהיה אופציה במידה ואיגביני יעזוב
החלוץ הארגנטינאי, הקטור אנדרס ברקאמונטה, צפוי להגיע עד סוף השבוע למבחנים במכבי חיפה. יחד עם בקמונטה יגיע ככל הנראה למבחנים גם החלוץ הניגרי קנדי בבאיוף. השניים ייבחנו על מנת שבמידה ויעקובו איגביני אכן יעזוב את הקבוצה עד סוף חדוש ינואר למועדון באירופה, יוחתם אחד מהם במקומו.
ברקאמונטה בן ה-23 הינו חלוץ גבה-קומה (1.90 מ') ומצטיין בעיקר במשחק ראש. את הקריירה הוא החל בבוקה ג'וניורס, בה שיחק גם בעונה האחרונה ובנוסף הספיק לשחק גם בלוס-אנדס הארגנטינית ובבדחוז מהליגה השנייה בספרד. בעונה האחרונה שותף ברקאמונטה ב-14 משחקים מתוך 19 וכבש ארבעה שערים - כולם בתחילת העונה, ובעקבותיהם הוא זכה לכינוי "בראקה-גול". לפני שתי עונות היה מלך השערים של בוקה, עם שבעה כיבושים.
במכבי חיפה מתייחסים בביטול לידיעות לפיהן הוחלט כי הקשר ננאד פראליה והבלם אריק אג'יופור לא ימשיכו בקבוצה בעונה הבאה. מהמועדון נמסר כי טרם נערכו דיונים לגבי סגל השחקנים בעונה הבאה ולפיכך אין כל שחר לידיעות על שחרור שחקנים.