אנגליה: האקרבי הושאל ממנצ'סטר סיטי לנוטינגהאם
חלוץ מנצ'סטר סיטי ישחק עד תום העונה בנוטינגהאם פורסט וינסה לסייע לה להעפיל לפרמייר-שיפ. קווין קיגן: "נתגעגע אליו כשחקן וכאדם"
קווין קיגן, מנג'ר מנצ'סטר סיטי, אישר כי חלוץ הקבוצה, דארן האקרבי (26), יושאל לנוטינגהאם פורסט עד תום העונה הנוכחית, עם אופציית רכישה בסיום התקופה. נוטינגהאם מדורגת במקום הרביעי בליגה הראשונה והיא מרוחקת שלוש נקודות מהמקום השני, ממנו מעפילים לפרמייר-שיפ.
היום (ו') ייפרד האקרבי מחבריו לסיטי (בהם, כמובן, גם איל ברקוביץ') ובסוף השבוע יעבור לנוטינגהאם, עיר הולדתו, בה שיחק בעבר בשורות היריבה העירונית של קבוצתו החדשה - נוטס קאונטי.
"סיכמנו עם נוטינגהאם על השאלתו של האקרבי עד סוף העונה והשארנו פתח לאפשרות שהוא יישאר שם באופן קבוע, במידה שהקבוצה תעלה ליגה", אמר קיגן לאתר הרשמי של מנצ'סטר סיטי.
"דיברתי איתו על כך לראשונה לפני מספר שבועות ושאלתי אותו אם יהיה מעוניין במעבר לנוטינגהאם. כיליד העיר הוא השיב מייד שהוא רוצה בכך. אני מאחל לו הצלחה רבה, נתגעגע אליו כשחקן וכאדם".