שתף קטע נבחר

טורקיה: פנרבחצ'ה בודדה בפסגה

במוקד המחזור החמישי, ניצחה פנרבחצ'ה את אולקר 74:81, ונותרה בראש הטבלה. אפס פילזן התאוששה מההפסד מול מכבי תל אביב וניצחה את בשיקטאש.

במשחק המרכזי של המחזור החמישי, ניצחה אתמול (ב') פנרבחצ'ה את אולקר 74:81 והתבססה במקום הראשון ללא הפסד עד כה.

פנרבחצ'ה הציגה את הסנטר, טאנוקה בירד, שקלע 19 נקודות וקלט 20 כדורים חוזרים. בנוסף, הצטיין מוראט אוויליאגלו, שסיים את המשחק עם 15 נקודות. מילאן גוליוביץ' הסלובני היה הבולט בשורות אולקר עם 31 נקודות.

אפס פילזן התאוששה מההפסד ביד אליהו וניצחה בחוץ את בשיקטאש 73:77. דאמיר מולומארוביץ', שהיה חלש נגד מכבי תל אביב, הצטיין במדי פילזן עם 23 נקודות. הזר, באד אלי, הוביל את בשיקטאש עם 28 נקודות.

טרוי פילזנר, קבוצתו של קני וויליאמס, ניצחה בבית את קולג' אנקרה 82:87. וויליאמס לא הרשים וקלע רק 10 נקודות. דאמיר מרשיץ' הוביל את קלעי פילזנר עם 27.

יתר תוצאות המחזור:

מידונוסה קולג' - קרייאשקה 88:75; גאלאטסראיי – דראושפקה 84:75; קוניה קומבאסאן - אטלאיי 65:77; טורק טלקום - אנטבירליק אנטליה 57:106.

 

 

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לא הרשים. וויליאמס
לא הרשים. וויליאמס
ארכיון YNET
מומלצים