שתף קטע נבחר

נעים להכיר: פארסניפ

מתקתק עם מרקם סיבי, שורש לבנבן שמתאים להמון בישולים ואפילו לריבה. ברוסית קוראים לו פסטרנק, הוא מוכר מאוד באירופה, ומעכשיו אפשר להשיג גם בארץ (ברשתות השיווק הגדולות, או אצל ירקנים מובחרים)

הוא מצויין בתבשילי קדירה, בסיס טוב לפירה וגם לצ'יפס מתקתק ואפשר להכין ממנו גם מתוקים: ריבה, סורבה מוס, ואפילו יין. השורש הריחני, נשמר היטב במקרר עד שבועיים. בארץ מגדלים אותו בשדות קיבוצי חבל מעון (יצרני המותג "דוד משה").

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אלה השורשים
אלה השורשים
מזוגגים בתנור
מזוגגים בתנור
מבושלים בקדירה
מבושלים בקדירה
וגם בתור ריבה
וגם בתור ריבה
מומלצים