שתף קטע נבחר

וול-סטריט: מגמה של עליות

משקיעים נמשכים אל מניות שמחיריהן ירדו בימים האחרונים - ולמניות של חברות המגישות מידע עסקי מפתה

בעיצומו של המסחר בניו-יורק, נרשמת מגמה של עליות: מדד דאו-ג'ונס עולה בשיעור של 0.83%, ונע בסביבות 10,769.8 נקודות; מדד נאסדא"ק עולה בשיעור של 1.87%, ונע בסביבות 3,196.9 נקודות.

היקף המסחר: תחום הדאו-ג'ונס – 528.9 מיליון מניות; תחום הנאסדא"ק – 824.7 מיליון מניות.

פרשנים הסבירו כי העליות מתבססות על שילוב בין המחירים הנמוכים (יחסית), שנגרמו בימי הירידות האחרונים - ואשר הופכים מניות רבות לכדאיות בעיני המשקיעים - לבין נתונים (דו"חות, סיכומים רבעוניים) טובים. וכל זאת, על רקע נינוחות בתחום הריבית שאיננה צפויה לעלות.

חברת Sycamore (רישות אופטי) פירסמה נתונים על רווח ברבעון האחרון; המניה שלה עולה ב-8.2% ונסחרת סביב 69.75 דולר.

גם תחומים קלאסיים מושעים השקעות: המניה של אינטרנשיונל-פייפר עולה ב-2.8% ונסחרת סביב 36.5 דולר. המניה של פרוקטור-את-גאמבל עולה ב-1.6% ונסחרת סביב 73.5 דולר. המניה של אקסון-מובייל עולה ב-0.8% ונסחרת סביב 90.5 דולר.

הירידה הבולטת היא של Network Appliance; המניה שלה יורדת ב-16.9% ונסחרת סביב 80 דולר.

 

 

מניות ישראליות

 

בולטות בעלייה: קומוורס עולה בשיעור של 4.4%, במחזור בן 115 מיליוני דולרים; מרקורי עולה בשיעור של 2.2%, במחזור בן 121 מיליוני דולרים; אמדוקס עולה בשיעור של 1.9%, במחזור בן 34 מיליוני דולרים; הרמוניק עולה בשיעור של 2.5%, במחזור בן 16 מיליוני דולרים.

 

 

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הולכת ומתחוורת מגמה
הולכת ומתחוורת מגמה
מומלצים