קיץ ב"טלעד": לפיד, הימורים, "ג'וני" ו"מסע עולמי"
ב"טלעד" השקיעו 20 מיליון שקל בלוח השידורים הקייצי שלהם. יהיה שווה?
ביום רביעי הקרוב, ה-11 ביוני, יושק בהדרגה לוח שידורי הקיץ של זכיינית ערוץ 2 "טלעד". בין כוכבי הלוח נמנים איל פלד, יואב צפיר, רועי לוי, ליהיא לפיד, איציק כהן, יונתן קוניאק, ליאון רוזנברג ועדן הראל. "טלעד" תמשיך לשדר יומיים בשבוע: ראשון ורביעי. מ"טלעד" נמסר כי היקף ההשקעה בלוח השידורים לעונה עומד על 20 מיליון שקלים.
התכניות החדשות
תכנית הבידור המרכזית שתעלה הינה "זה זה או זה זה" – בהנחיית יואב צפיר ורועי לוי (ד', 21:35. החל ב- 18 ביוני). במסגרת הסדרה – שארוזה כשעשועון הימורים אינטראקטיבי – יוצגו בפני הצופים מצבים משעשעים במגוון נושאים ישראלים, ואלו יצטרכו לנחש איזה מבין ארבע התרחישים התרחש במציאות (במי בחרו ילדי הגן כאיש הכי עשיר בעולם: ביל גייטס, אריאל שרון, אורנה דץ, הגננת). מנויי הפלטפורמה הדיגיטלית בכבלים יוכלו להשתתף במשחק באופן פעיל (אם כי אין פרסים). במסגרת הסדרה "גברים" (ד', 22:05. החל ב- 11 ביוני) תנסה ליהיא לפיד לנתח את הסטריאוטיפ של "הגבר הישראלי" ולשרטט קווים לדמותו. הסדרה מבוססת על מפגשים בלתי-אמצעיים עם נשים וגברים, תוך שילוב שיחות של לפיד וחברותיה. ב"טלעד" שיבצו לשידור גם את "זהות בדויה" (במקור: "Alias") שיצר ג'יי.ג'יי. אברהמס ("פליסיטי") ובכיכובה של ג'ניפר גרנר (א', 22:15. החל ב-15 ביוני). הסדרה מביאה את סיפורה של סידני גרנר, סטודנטית לספרות שמצטרפת לאגף חשאי בסוכנות הביון המרכזית האמריקנית.
התכניות השבות
איל פלד ימשיך לשוטט במסגרת העונה העשירית של "מסע עולמי" (א', 20:30), איציק כהן ויונתן קוניאק שבים ל-11 פרקים נוספים של "ג'וני" (א', 21:05. החל ב- 15 ביוני), הסדרה אותה כתבו ובה הם מככבים, ותכנית האפנה הדוקומנטרית "משהו ללבוש" עם שרון חזיז תשמור על משבצת השידור הנוכחית שלה (א', 21:45). בתום גלות של שנה בערוץ הילדים תשוב לערוץ 2 "בראבו", תכנית הכשרונות הצעירים (ד', 20:30. החל ב- 2 ביולי). את העונה החדשה של התכנית ינחו עדן הראל וליאון רוזנברג. בקטגוריית הרכש, תשוב למסך העונה השלישית והאחרונה של הדרמה המוערכת "להתחיל מחדש" עם סילה וורד (ד', 23:05. החל ב- 2 ביולי).